[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/23/174437_a52754005095acca44eef2c9142cd2a9.jpg[img]
巴打求教點組

合作7星,火木
組火創神/火愛麗詩,開倍攻再開炮夠殺好多王,
其他就睇情況組

火創神,攻擊type
組光封龍士,難度唔高嘅關應該打得快過合作7星組隊

其他隊要儲下隊員,
防Type/反撃type
新手一問,木封起手,依家應該抽咩好,定應該打啲咩實用寵返嚟?
巴打請問一下 暫時組左哩三隊 請問個box仲有無其他有潛力既野 有爬過文 如果睇漏左sorry

艾力克兄弟,炮Tpye隊長
第二條link,尾二嗰行左一,木隊隊長
新手一問,木封起手,依家應該抽咩好,定應該打啲咩實用寵返嚟?

儲石,等多限定有up先all in,
手痕都可以抽1-2下,但唔好all in

合作唔好抽,性價比低

關卡就神降大部分都有用,而冥關都好多都OK,
雙週易-極就絕大部分都無用
木封優點係易組,木水有用嘅都打返黎就啱
巴打請問一下 暫時組左哩三隊 請問個box仲有無其他有潛力既野 有爬過文 如果睇漏左sorry

艾力克兄弟,炮Tpye隊長
第二條link,尾二嗰行左一,木隊隊長

唔該曬 之前仲諗住慢慢打料進曬佢
點知今日睇巴哈原來成堆都廢
巴哈評價link冇左
巴哈評價link冇左

巴哈啲post成日無左 蝕星神成個post無左

評價post

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=18975&tnum=24

合作唔好抽,性價比低

多謝巴打,另外想問吓木封啲隊員適合咩類型主動技?
新神降唔難,係有少少煩
新神降唔難,係有少少煩

已經刷到滿技
送月月
都好當補洞
木塔
送月月
都好當補洞

4星
送月月
都好當補洞

4星

送風靈使
新神降唔難,係有少少煩

打唔贏
中火羅馬
好多關卡打, 爽

合作唔好抽,性價比低

多謝巴打,另外想問吓木封啲隊員適合咩類型主動技?

木封隊長技好在範圍廣,唔會好似副Type隊長咁限死玩法,
所以無咩所謂,睇返關卡要求去組
新光關啲礦石有咩方法殺
新光關啲礦石有咩方法殺

個防禦機制係點計
普攻炮同陷阱冇用 但毒同咀咒有用?
新光關啲礦石有咩方法殺

個防禦機制係點計

超絕毒或者猛追擊
我用火創隊過
隻王而家無乜用 拎一石算
新光關啲礦石有咩方法殺

個防禦機制係點計

超絕毒或者猛追擊
我用火創隊過
隻王而家無乜用 拎一石算

上網睇人用黃龍放毒過
我用依隊
我都係唔明平時啲石用炮會死點解哩啲唔會 用毒過了 但再問咁固傷炮得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞