[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

又係2倍技up
我見啱啱開始有得換回血 唔知各位介唔介我貼個box上嚟畀你哋睇吓邊啲寵可以賣嚟換mp?
我見啱啱開始有得換回血 唔知各位介唔介我貼個box上嚟畀你哋睇吓邊啲寵可以賣嚟換mp?

希望你唔會後悔

希望你唔會後悔

點解會後悔 之前未有mp嗰陣係會食同寵升技

希望你唔會後悔

因為回血好易打 唔通鷹同大胖又換咩

希望你唔會後悔

我刷魂一場得一兩粒?定係我刷錯地?

希望你唔會後悔

我刷魂一場得一兩粒?定係我刷錯地?

強魂 不過有時一場6粒有5粒係回血
大家好,朋友冇玩之後俾左個ac我試下,想問下個ac有咩評價? 同岩岩玩可以點快上手? 謝謝
大家好,朋友冇玩之後俾左個ac我試下,想問下個ac有咩評價? 同岩岩玩可以點快上手? 謝謝

[img]圖片網址 [/img]
貼唔到圖😨
得左,有咩意見?
得左,有咩意見?

除非真係好有愛
唔係就重刷啦
糞金龜得10萬好似買得過

Skip得

Skip得

見巴哈評價隻暗封好似爆機寵黎

不過依個係咪唔係Fes.重點Pool黎?

如果過2日佢生放送完先出重點Pool就留力等到時先抽
想問下隊員食左回血魂,會唔會影響到暗封每回合個補量
想問下隊員食左回血魂,會唔會影響到暗封每回合個補量

會! 加埋落去計
今晚7-8點生放送

https://www.youtube.com/watch?v=DNmr61uRIlc

最期待之前有圖個隻sc輝姬 希望隊長技唔好太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞