[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

玩左8日,有冇可能2隻過關 拎到光升技/光覺醒?
(食石過關計唔計?)

話說 有無人有興趣買ac 玩
諗緊唔再玩......
有意買 就留tg
Ac : 680 lv +
全部關過晒
包晒 滅 塔
石 有100+
限定
嵐角 黑雷 炎龍王
二代暗限
水光暗 裝
火 水創
水光機娘
Box : 1200+
有公會 到時可以自己搵個個新
合作大獎
魔焰 鋼煉兄弟 團班(30倍反)

所有塔 滅 神 冥 都有滿技
(除左合作神級 夫妻二人)
想要就留個tg 傾一下

自push
見到鋼錬 諗住刷首抽
點知一下中左兩兄弟
雖然唔知宜家有咩勁
不過已經夠啦

見到鋼錬 諗住刷首抽
點知一下中左兩兄弟
雖然唔知宜家有咩勁
不過已經夠啦

其實幾好用

(食石過關計唔計?)

(食石過關計唔計?)

木機蜘蛛/水創光天可以打大總統
叧一個任就難啲
食石好似唔計
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/22/141200_4ce70360394c7fe6f6be59053f35e4f9

(食石過關計唔計?)

叧一個任就難啲
食石好似唔計

2軍人再喺入坑執隻矮人可能可以過另一任
矮人要另外睇攻略
啱啱認真玩返有啲嘢想請教
刷soul最快係唔係打soul dungeon? 回血soul要99粒 但係一場先跌一兩粒 咁打齊一隊咪要打到天昏地暗
另外呢度介唔介意我貼box問組隊 應該都有啲好用嘅寵 但係因為唔係好識啲中文簡稱所以玩嚟玩去都係自己亂組嗰幾隊
刷soul最快係唔係打soul dungeon? 回血soul要99粒 但係一場先跌一兩粒 咁打齊一隊咪要打到天昏地暗
另外呢度介唔介意我貼box問組隊 應該都有啲好用嘅寵 但係因為唔係好識啲中文簡稱所以玩嚟玩去都係自己亂組嗰幾隊

如果日版, 最好等有保底先刷魂, 或者去交換所直接換 99 粒回血魂
今個星期日有9ho fes直播,時間未公佈
https://youtu.be/bReY-5LN79E

(食石過關計唔計?)

叧一個任就難啲
食石好似唔計

Thanks!水創光天好險過哂2關

仲未有9ho fes活動

完咗鋼鍊應該有
希望有3倍技up

如果日版, 最好等有保底先刷魂, 或者去交換所直接換 99 粒回血魂

刷魂的確有排刷,但魂對於絕大部分關卡唔係必需
可以話係打得更快更穩嘅輔助

回血魂非常有用,所以最好留住幾set
等到超高難度關,睇下要用到邊隻棋先餵比較好

組隊就好難講,其實平時照隊長技組就得
一般就組短CD攻擊技能就過關比較快

系列棋就睇返下面條link,po頭個條死左
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=18975&tnum=105
同埋新手最好升滿呢隻野

平民高倍攻技,配合攻擊技能棋秒王用

完咗鋼鍊應該有
希望有3倍技up

年年SB都唔會有咩驚喜
同埋新手最好升滿呢隻野

平民高倍攻技,配合攻擊技能棋秒王用

兩隻滿技, 一隻六星, 一隻五星

刷魂的確有排刷,但魂對於絕大部分關卡唔係必需
可以話係打得更快更穩嘅輔助

回血魂非常有用,所以最好留住幾set
等到超高難度關,睇下要用到邊隻棋先餵比較好

組隊就好難講,其實平時照隊長技組就得
一般就組短CD攻擊技能就過關比較快

系列棋就睇返下面條link,po頭個條死左
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=25691&snA=18975&tnum=105

其實都唔算係新手嘅
都有keep住入game攞石抽嘢 有新關就唔睇攻略求其入去打 過唔到就算

咁見到琴日有fes限up就課咗一課佢 中咗兩隻水一隻木 用佢哋過咗啲之前過唔到嘅降臨 幾有成功感 於是就想認真玩返

我想問你哋係點判斷/過一啲dungeon嘅gimmick? 好似而家水龍第二層嗰隻超高攻水騎 魔術院嘅隻光魔法使咁 我用我而家嗰幾隊 (光操,木機,水機)都唔可以就咁過 可能係我唔識用/組

其實都唔算係新手嘅
都有keep住入game攞石抽嘢 有新關就唔睇攻略求其入去打 過唔到就算

咁見到琴日有fes限up就課咗一課佢 中咗兩隻水一隻木 用佢哋過咗啲之前過唔到嘅降臨 幾有成功感 於是就想認真玩返

我想問你哋係點判斷/過一啲dungeon嘅gimmick? 好似而家水龍第二層嗰隻超高攻水騎 魔術院嘅隻光魔法使咁 我用我而家嗰幾隊 (光操,木機,水機)都唔可以就咁過 可能係我唔識用/組

有時關卡有特別設計,唔係靠大力過
水龍個關要帶封箭頭,令隻水騎毒死

魔術院應該簡單,唔肯定你點解過唔到,
無秒小怪?

其實過唔到去巴哈搵關卡名
再seach下youtube應該就有idea

其實都唔算係新手嘅

無秒小怪?

冇記錯, 魔術院係要玩反射wo

其實都唔算係新手嘅

無秒小怪?

其實水騎得10m血
想問下水機娘隊長技寫對詛咒目標7倍攻, 陷阱威力4.5倍 係咪分開計

姐係如果詛咒完個目標再放陷阱係咪個陷阱都係得4.5倍攻唔會乘多7倍
想問下水機娘隊長技寫對詛咒目標7倍攻, 陷阱威力4.5倍 係咪分開計

姐係如果詛咒完個目標再放陷阱係咪個陷阱都係得4.5倍攻唔會乘多7倍

好似會

好似會

係分開
理論上係唔可行
因為陷阱 係對 沒有目標嘅格放陷阱/地下
而7倍攻係對有咒嘅目標
所以 物理(普攻+反) 炮 都有7倍
但陷阱係4.5 唔會再乘7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞