[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇人係咁閃退, 每關都會閃退, 好煩
GVM食左HP BUFF搞到發動唔到暗封

隻神降好似BUG左咁, 卡左係技7 唔識郁

入左個暗封公會,搞到GVM唔用得暗封打

入左個暗封公會,搞到GVM唔用得暗封打

通常都係用火滅+屁股+開運
好少用到兩暗封

搵另一啲即時回血/回血陷阱用
Eg 火滅
點解大家用火滅 屁王 開運 暗封
係因為踩回血陷阱可以攞埋個5倍
唔係嘅話 用炮隊隊長(換火滅 會更易

搵另一啲即時回血/回血陷阱用
Eg 火滅
點解大家用火滅 屁王 開運 暗封
係因為踩回血陷阱可以攞埋個5倍
唔係嘅話 用炮隊隊長(換火滅 會更易

點解大家用火滅係因為下個即刻skill ok
想問有冇line公會收人,自己打好悶

Telegram 都得嫁

4團
不過唔記得條申請link

4團
不過唔記得條申請link

好似申請過,但係

......

......

Show Blocked User - 一直是一個人
又養生圖版
想問吓巴打,點樣可以發動 移動力up呢個技能?

隱藏物品黎
你踩中就會有
想問吓巴打,點樣可以發動 移動力up呢個技能?

有啲格有隱藏回血/移動力up踩中就有
棋有一體化能就四隻都有效果
Thanks 巴打們,不過我仲未刷到黎開局

你係點刷?
有無打埋2關獎勵關
【777万の賞金首】 | 【プラチナの贈り物】
打完應該可以抽多2次

你係點刷?
有無打埋2關獎勵關
打完應該可以抽多2次

今日先發現,而家都係咁刷,其實我想刷隻愛德華兄弟開局,抽咗兩日都未有

炮隊隊長比較難開局
我推薦馬斯丹果pair起手
早少少開可以儲石抽1次11連搏愛德2兄弟

你係點刷?
有無打埋2關獎勵關
打完應該可以抽多2次

今日先發現,而家都係咁刷,其實我想刷隻愛德華兄弟開局,抽咗兩日都未有

炮隊隊長比較難開局
我推薦馬斯丹果pair起手
早少少開可以儲石抽1次11連搏愛德2兄弟

啱啱中馬斯丹同條女嗰隻,好撚勁!

儲石唔好抽合作啦
等勁限神up先11連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞