[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌 打左8隻留3隻算 無心機

點都滿一隻啦

一隻技5囉遲下食果 反正無我無乜光屬值得食果
反擊係咪末落
啱抽到隻白雪
不過冇隊員

反擊唔會末落, 暗機, 黑雷王 OP
勉強打咗四隻光獅
已滿足
反擊係咪末落
啱抽到隻白雪
不過冇隊員

反擊唔會末落, 暗機, 黑雷王 OP

沒唔沒落睇你有無抽到新限姐
水機就大破光滅木塔
光裝

本身都唔係多限都可以中重複
有用既重複就話姐

有用既重複就話姐

有用既重複就話姐

做乜send白色圖

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

想問下巴打課左幾多落隻game

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

我加加埋埋玩左好耐
一出果陣開始玩 中間有排無玩
我諗加加埋埋大概15次85石左右

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

我加加埋埋玩左好耐

但果d乜野水機光機木機 火創 火水木光操 火水木封全部都無
電話壞左開唔返
冇cap低自己id
冇backup iTunes
係咪冇得救
岩岩玩左個幾星期

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

我加加埋埋玩左好耐

官方有送限定, 一路玩上去就會有, 都送左幾隻
電話壞左開唔返
冇cap低自己id
係咪冇得救
岩岩玩左個幾星期

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25691&parent=856&sn=230&lorder=3&ptitle=%E6%89%8B%E6%A9%9F%E5%B8%B3%E8%99%9F%E3%80%80%EF%BC%8D%E3%80%80%E5%BC%95%E7%B9%BC%E5%82%99%E4%BB%BD%E4%B8%9F%E5%B8%B3%E6%93%8D%E4%BD%9C%E7%9B%B8%E9%97%9C

試下send email問
資料盡填,以前好似有人填唔晒都拎得返個AC
電話壞左開唔返
冇cap低自己id
係咪冇得救
岩岩玩左個幾星期

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=25691&parent=856&sn=230&lorder=3&ptitle=%E6%89%8B%E6%A9%9F%E5%B8%B3%E8%99%9F%E3%80%80%EF%BC%8D%E3%80%80%E5%BC%95%E7%B9%BC%E5%82%99%E4%BB%BD%E4%B8%9F%E5%B8%B3%E6%93%8D%E4%BD%9C%E7%9B%B8%E9%97%9C

試下send email問填表

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

我加加埋埋玩左好耐

岩啊 無錯

有用既重複就話姐

我都唔知講咩好

我加加埋埋玩左好耐

岩啊 無錯

官方送既限定係唔會重覆架
我都有勁多暗操暗J木J
電話壞左開唔返
冇cap低自己id
係咪冇得救
岩岩玩左個幾星期

最後打既關嗰題 我唔記得咩關黎
係event黎既 boss係一隻光屬既 好似個大叔咁既
有冇巴打知係咩event
電話壞左開唔返
冇cap低自己id
係咪冇得救
岩岩玩左個幾星期

最後打既關嗰題 我唔記得咩關黎
係event黎既 boss係一隻光屬既 好似個大叔咁既
有冇巴打知係咩event

呢d唔駛咁執著架
有名,id,課金紀錄已經9成啦
黃龍洗唔洗練
有水破滅
定練隻怪鳥
黃龍洗唔洗練
有水破滅
定練隻怪鳥

黃龍唔洗專登練, 成日都有打3次送石
冇技up
今晚有限抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞