[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
上面一眼掃過去都有火北歐仲話無反擊隊

用光操隊打到冥王重新投胎都得啦

未升嗎

滿LV唔上魂 光屬剋佢都夠秒LU

光操隊我得光裝升滿,其他都未升過
肥鷹一車車咁送埋黎 搵個公會更快起飛
肥鷹一車車咁送埋黎 搵個公會更快起飛

有公會呀,不過好多時都打唔滿200隻

未升嗎

光操隊唔需要光裝, 光操靠自己放陷阱就得
當人地滿級咪夠, 邊可能有升技 , 有魂都未必滿啦

未升嗎

光操隊成員應該放咩好
當人地滿級咪夠, 邊可能有升技 , 有魂都未必滿啦

我係連進化都未

未升嗎

光操隊成員應該放咩好

放一隻倍攻, 幫助尾王;

再可以考慮放一隻用來自己踩陷阱既棋, 平民選擇神降光魔神

未升嗎

光操隊成員應該放咩好

我有不過未神解,一陣試下先
唔該巴打
好想要木詩 木牛 新暗惡 暗八仙 光夏威夷

光封
copy返上個post既問題
刷左一整日終於見到佢
呢隻係咪就係上面巴打推介既首抽?
仲需唔需要再抽?

係,暗封,可以開波

而家仲需唔需要再抽呢個pool?
copy返上個post既問題
刷左一整日終於見到佢
呢隻係咪就係上面巴打推介既首抽?
仲需唔需要再抽?

係,暗封,可以開波

而家仲需唔需要再抽呢個pool?

呢個POOL既限定都冇UP, 唔抵抽
神級或以下地城有用棋寵

除左呢幾關, 仲有邊啲有用
神級或以下地城有用棋寵

有咁多個冥級, 都好難逐隻分析,

未來既關卡會點出冇人知, 除非係課長, 大部份金棋都有,

唔係既話都係建議能練就能, 以便需要時可以拎出黎用
神級或以下地城有用棋寵

有咁多個冥級, 都好難逐隻分析,

未來既關卡會點出冇人知, 除非係課長, 大部份金棋都有,

唔係既話都係建議能練就能, 以便需要時可以拎出黎用

神降大部分都有用,最好練一隻傍身,

冥關就睇自己有無需要

可以覺醒嘅優先打,另外新嗰關地獄鍵士,
短CD控場技,建議練滿
留名

未升嗎

光操隊成員應該放咩好

我有不過未神解,一陣試下先
唔該巴打

唔該巴打,光操隊真係過到
話左實打到冥王縮番入佢老豆
話左實打到冥王縮番入佢老豆

唔該巴打
冇玩一段時間,最近玩返,有冇公會收留?

巴打求教點組

巴打求教點組

合作7星,火木
組火創神/火愛麗詩,開倍攻再開炮夠殺好多王,
其他就睇情況組

火創神,攻擊type
組光封龍士,難度唔高嘅關應該打得快過合作7星組隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞