[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問有冇攻略打覺醒素材?
入到Boss關,完全打唔入
點睇新限定

高倍率偏門野

值唔值刷做首抽?
點睇新限定

高倍率偏門野

值唔值刷做首抽?

唔建議 好食隊員
隻新光限比課長就有用, 我睇一睇自己個 box 有咩 光木+平衡+炮
即刻可以慳番
冇野好打
冇野好打

升緊聖王技
冇野好打

升緊聖王技

阿瑟?
入坑許可證係唔係會定期轉 我而家好似揾唔到戰女神 另外我想問緋鬥神值唔值得升同覺醒?
入坑許可證係唔係會定期轉 我而家好似揾唔到戰女神 另外我想問緋鬥神值唔值得升同覺醒?

緋鬥值得升450倍大炮你值得擁有

打咗幾十雙終於滿咗技 仲要搞覺醒
有無唔同屬性覺醒素材嘅攻略法?我見巴哈嗰啲都好舊

我都係靠佢送
太難打
大部分覺醒完都未出過場

宜家應唔應該抽隻火裝?定係留石?

宜家應唔應該抽隻火機娘?定係留石?

宜家應唔應該抽隻火機娘?定係留石?

應該,前題係要抽得中
啱啱追左兩pack只係中左兩暗裝兩木機娘

我都係靠佢送
太難打

試咗幾日 目前火同水都有穩定攻略法 光就好彩過到一次 仲要係靠求其擺入去嗰隻五星嘅咒毒死
火:覺醒暗貓頭鷹陷阱捱到佢減防
水:帶兩隻無敵靠高陪硬爆
Sb好玩在可以靠嘗試好多唔同組法過一啲以前過唔到嘅關
暗封有無隊員係可以打返黎,抽唔中隊員

del game
請問而家呢個pool,除左火機之外,仲有冇暗封隊員?
請問而家呢個pool,除左火機之外,仲有冇暗封隊員?

暗丁

火機下位版
想玩返 可唔可在幫手睇下砌咩隊玩?
今天送的抽, 中了水機

送了那麼多抽, 唯一一隻有用的
今日送抽,中水創
本來好開心,升好哂技,組好哂隊
落場試....有d失望
因為我已經有暗封,有對比之下
中左暗封隻gane樂趣減一半
今日送抽,中水創
落場試....有d失望

今日送抽,中水創
落場試....有d失望

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞