[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

其實我想要火機

而家呢個up係咪隻隻都抵抽

一隻都無既話可以廿幾三十連

但如果無課 就要自己諗下留唔留石搏9ho fes

有火嗰隻囉而家
火嗰隻可唔可以做暗封隊員?
而家有暗封 火呢隻 同埋一隻暗獸操(?)有隻熊仔嗰隻

有火嗰隻囉而家

齊隊啦

有火嗰隻囉而家

齊隊啦

有暗封暗操暗機娘,就係差火機
其實有暗封事但抽都得啦

我認我酸

me唔係想曬 真係未摸熟要點組隊
其實有暗封事但抽都得啦

我認我酸

me唔係想曬 真係未摸熟要點組隊

暗封隊好易組 只要隻寵係火屬暗屬 攻 體力 type
又低血過13xxx血就可以入隊
其他特殊用途既寵玩耐啲就會知有無用

真係好易組
反觀水封就難組到
老屎忽留名

光封呢隊定係火勇麗+不和隊刷企鵝爸媽會快啲?
未夠生果分比光封隊

試下咪知
光封唔洗果
想問下有啲技要連鎖先發動到,咩係連鎖?

光封呢隊定係火勇麗+不和隊刷企鵝爸媽會快啲?
未夠生果分比光封隊

試下咪知
光封唔洗果

未有水果升火果隻
同埋無夏季水裝 要轉美里 但成班光屬排緊隊

出技分2種
1. 一開就發動
2. 移動後發動[連鎖]
開2招或以上連鎖技可以排次序
[2nd]即係排第2招就會發動額外效果
下星期一隻冥降幾有用
前斜下一格攻擊TYPE 2回合8倍攻,但麻痺1round

出技分2種
1. 一開就發動

Thx

出技分2種
1. 一開就發動

Thx

2nd 姐係排第2/打後都okay
3rd 就第3/4
新手有D唔明想問下

睇資料隻5星愛德升到上6星靠進化素材冇問題

但進到6星之後佢有分[解放]但個名同有個係兄弟之絆

想問下進化完正常係進做[解放]個隻 之後係戰鬥條件觸發先會變兄弟之絆定係可以自己揀進邊隻
新手有D唔明想問下

但進到6星之後佢有分[解放]個名同有個係兄弟之絆

想問下進化完正常係進做[解放]個隻 之後係戰鬥條件觸發先會變兄弟之絆定係可以自己揀進邊隻

另外見到有資料寫要打解放素材應該係D地下城棋寵

係咪就係打佢要求個幾隻棋寵黎再覺醒/進化?
新手有D唔明想問下

但進到6星之後佢有分[解放]個名同有個係兄弟之絆

另外見到有資料寫要打解放素材應該係D地下城棋寵

係咪就係打佢要求個幾隻棋寵黎再覺醒/進化?

我無愛德 以下用冰狼做例子

首先隻冰狼解放條件係達max lv, 同埋要解放素材
素材通常都係兩隻地下城棋加兩隻唔同屬既解放專用棋,前者可以而家買關打,後者麻煩d,我通常都係用解任既獎勵

假設你齊條件、解放左,你睇隻棋資料另一頁會見到以上張圖咁
攻擊力強左,多左個特性,個技唔同左,又型左
留意skill上面有個珠珠寫住40,呢個就係戰鬥時醒覺既關鍵

你一入關,你會見到隻冰狼係原本形態
珠珠數量顯示係零,隨住打道中,你d珠珠會隨機增加
一般去到boss關,你既珠珠會足夠你觸發醒覺
會有段型棍動畫俾你睇

留意呢個唔係強制觸發,你有權控制醒覺既時機
假設我隻冰狼入到boss關已經齊40粒珠珠
隻boss薄血既,我即刻醒覺
特性令場地多左個共嗚柱,技能因爲有速攻,可以即放技大炮秒王

當然你會問放哂4隻醒覺棋入組咪好勁囉
但每隻棋既珠珠要求唔同,同埋道中加boss關唔會俾你有足夠珠珠醒覺哂佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞