[A/I]《Summon Board》[5] 誤中1001

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
水61....
水61....

青色券係咪中重複的

咩都有機會中
4星~限定
中完暗機光操連續兩張5星
中完暗機光操連續兩張5星

兩樣神器都俾你中左
聽日張六星卷 生生性性比隻木牛/木詩我已經好滿足

唔重複就滿足
新手留名,今朝終於親手係SB入面抽中限

恭喜恭喜
下次可以等靚up先11連

咩先係靚up?
呢度有冇公會收人?

恭喜恭喜

好在抽到限
而家真係要留下手
5月28日Gungho Fes應該有好pool
青色券係咪中重複的

咩都有機會中
4星~限定

幾次都重複垃圾

恭喜恭喜

好在抽到限
而家真係要留下手

想問上年gung ho fes 係up左啲咩

垃圾

恭喜恭喜

好在抽到限
而家真係要留下手

垃圾

上年真係幾廢下,8隻限定出現無up+當時比較新嘅系列3倍up
https://www.facebook.com/SummonsBoardNews/photos/a.642731735804943.1073741829.642465212498262/1022919031119543/?type=3&theater

不過而家平時都會放幾隻限定up
估計點都會比平時多,唔會好似上年咁
啲石多到 又冇野抽

恭喜恭喜

好在抽到限
而家真係要留下手

垃圾

上年真係幾廢下,8隻限定出現無up+當時比較新嘅系列3倍up
https://www.facebook.com/SummonsBoardNews/photos/a.642731735804943.1073741829.642465212498262/1022919031119543/?type=3&theater

不過而家平時都會放幾隻限定up
估計點都會比平時多,唔會好似上年咁

如果限定出火屬暗屬 x3 就可以一戰

火暗屬抽晒
唔好再黎
水二限
隻光魔術師係咪一定要用反射過冥

而家呢個up係咪隻隻都抵抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞