【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
人地叫你比佢上黎澄清,你就踩多兩腳

佢都自己澄清咗重提真係夠晒仆街

信錯左19
泛民屌到咁行都唔係冇機

學19話齋可能北面D人都驚

http://nextplus.nextmedia.com/news/latest/20170502/506527

流亡富豪郭文貴,就算被國際刑警發出紅色通緝令,他依然冇有怕繼續爆料,早前在美國之音爆出習近平私下查王岐山猛料,直播中途被斬斷節目後,就一直沒有再在媒體出現,

郭文貴可以使到整個中共政治局常委頭痛,又可以出動國際刑警組織發出「紅色通緝令」,更勞動外交部向美國國會施壓,腰斬他在美國之音的爆料節目,傾全國之力對付一個人,唯他而已。

他曾自稱家族基金控制超過幾千億港元資產,而且一生奢華享受,名車私人飛機豪宅數不清,他一人單挑中共,聲稱是要「保命、保錢、復仇。」

美國之音節目被腰斬後,當中的記者﹑編輯被清算,有的被停職,甚至有編輯被警衛押出大樓,他在媒體消失,本刊找到他,他轉而大爆香港的猛料。當中最震撼的,包括公安國安長期在港執法,並設立指揮部,同時他也大爆中資地產商來港投地的真正原因。

本刊幾經聯絡,找到他爆料,今次燒到來香港,獨家向《壹週刊》爆出驚人內幕,足本內容請留意星期三封面故事。

屌你,美國海軍陸戰隊快 D 黎多 D。

我係老侵即玩下"支港關係法"撚班共狗!!!
中共除咗撻 Interpol red notice 出嚟嚇人重識啲咩?
19,係時候大結局,引蛇出洞咪岩晒囉!!!
Bbc中文網
越講越敏感
>朱古力導彈
人生寄一世,奄忽若飆塵
六道仙人
寵辱若驚 貴大患若身
唔講聽證會內容先?
有一個事實上嘅問題,我記憶中呢,我冇講 過話打倒地產霸權
19咪玩啦,依家個香港政府仲係會為香港人著想架?

香港人亦不為自己著想...
19&包Sir,正如我一早講過共狗不離扶黑分化加販民獻世大中狗各黑白紅臉昆港豬以時間換空間,雞棚鳩佔!!!

回西早十五年係攪掂金字塔上層同下層,因為上有權下有票!!!之後15年就開衡Turbo用樓收服你中產兼換真血囉!!!

我早廿年已經屌大中狗如太后森,英國佬從來只會高端殤民注入技術文化,但狗共就先高底兩邊大殖民呢下先真仆街!!!

香港人亦不為自己著想...

好為自己著想架喎,淨係為自己著想呀ma
你睇下炒樓既炒樓,奶共既奶共,做警犬既做警犬,走到既就移民
陶生有幾可食M記?
19講大灣區個part有D似1984無產階級個part
19做咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞