【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
提返白生當年染事

提返白生當年染事

係咁鞭
Good boy
坐監唔係理論上更加冇包袱咩,搞政治唔同其他嘢,呢味嘢試過一次就唔會再驚

點都有d阻嚇既,例如少左人衝之類

佢地真係討論緊阻嚇力
提返白生當年染事

係咁鞭

呢度撚得好開心

好好笑
臨一兩分鐘先開炮
19: 因為你爭取倒呀麻

鮑sir
鮑sir

最尾一節係咁鞭
提返白生當年染事

係咁鞭

呢度撚得好開心

果陣廣告$999離婚都好似佢最常見
成撚日搵d鳩人上黎,好耐無聽光明頂,早幾日想聽下,點知一開就係條傻鳩馮至正,今晚想聽下點知又搵條濕鳩白偉俊,搵鬼聽咩,咁撚鍾意搵班仆街講野就另外開個節目俾佢地算la

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎
合法途徑?

梁天崎咪合法想參選lor, 但比當權者DQ左

年青人咩方法都試過啦
成撚日搵d鳩人上黎,好耐無聽光明頂,早幾日想聽下,點知一開就係條傻鳩馮至正,今晚想聽下點知又搵條濕鳩白偉俊,搵鬼聽咩,咁撚鍾意搵班仆街講野就另外開個節目俾佢地算la

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎

馮智政,Roundtable理事會秘書長,現任香港政策研究所教育政策與學校發展研究中心研究員,及負責Roundtable教育及全球發展部事務。
鮑sir

最尾一節係咁鞭

拉埋白韻琹落水

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎

沈博士徒弟

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎

沈博士徒弟

馮同學原全唔掂,唔係話唔啱聽,而係完全冇pt

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎

沈博士徒弟

宜家好少少啦, 可能因為大陸唔睇佢地土共開明派台戲, 講返少少人話
其實計有料得痰博有得同19比,不過佢一開聲就趕客

譚博:邊個邊個係我同學,邊個邊個係我學弟,邊個邊個同我成日出玩
提返白生當年染事

極懷疑佢好多屌閪片係人地度,第一代十一哥

一早搵咗黃永啦

馮至正係乜水黎
真係應聲虫黎

沈博士徒弟

宜家好少少啦, 可能因為大陸唔睇佢地土共開明派台戲, 講返少少人話

一開始講既野真係好嘔心

叫得痰博有料那都唔慌有料囉!!!!

BTW,19+包Sir

叫得痰博有料既都唔慌有料囉!!!!

BTW,19+包Sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞