【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
這是正式錄用的警察嗎?

最撚仆街係689夾埋保安局同一哥,搵個姓HIP既屎弗鬼招呼雜大大???嘩!!!
這是正式錄用的警察嗎?

既然冇普選,不如直接中央派駐官員
好過畀垃圾港豬管,港哩治港死得
雷鋒叔叔

係警署入面既軍裝會有名牌
保留一國兩制就得
取消港豬治港
這是正式錄用的警察嗎?

唔會LA,有689做咁成功既例子,見到有少少甜頭,大把人自動波,卸任之到時又話做政協呀人大果D
這是正式錄用的警察嗎?

唔會LA,有689做咁成功既例子,見到有少少甜頭,大把人自動波,卸任之到時又話做政協呀人大果D

叫中央派人黎香港,黎果個萬一比報紙佬摷到D負面野,上面D鬥咁難捉摸,暗地操控咪仲好玩
好記得隔離post一句

"香港年輕人很容易搞掂
你200萬一層樓賣俾佢地
立即投共"
好耐無聽
一聽就話會打杖
這是正式錄用的警察嗎?

上面派人落來
人地有動力去做得好 入中央 選人大
而家做完特狗都官到無求
樓主呢
咁快鞭屍
暫時退居二綫啫
大媽見到689西水橫流
八國聯軍打清朝之前,好似係清朝殺佢地大使在先?

義和團起義 清政府唔理 比多國警告會出兵中國本土平息暴亂 點知清政府反向多國宣戰

義和團問題係一見到非清國人就殺

知唔知鄭立哩番話堅定流?

真,燒圓明園是報復清朝殘殺英法使節團

如果真係咁,反正中國人錯曬,雨果點會寫到<致巴特勒上校的一封信>(Lettre au capitaine Butler)咁既文章呢

唔識就自己Google下啦
八國聯軍打清朝之前,好似係清朝殺佢地大使在先?

義和團起義 清政府唔理 比多國警告會出兵中國本土平息暴亂 點知清政府反向多國宣戰

義和團問題係一見到非清國人就殺

知唔知鄭立哩番話堅定流?

真,燒圓明園是報復清朝殘殺英法使節團

如果真係咁,反正中國人錯曬,雨果點會寫到<致巴特勒上校的一封信>(Lettre au capitaine Butler)咁既文章呢

Thomas William Bowlby

西遊記算唔算
胡蘭成堅係才子黎
神戶個本遊記叫咩名
開始唔睇鬼佬面色
都有d道理
所以我buy變態香蕉既講法
薄即是雜, 雜即是薄
個乜鳩野吳有家呢
個乜鳩野吳有家呢

習大大係開明派
抄家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞