【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
宜家成日都請馮同學既

一日殤台有菊花佬,好自然就會有葉蟈師班金毛狗開工架啦!!!
金毛又拋乜撚理論丫,支那DNA從來至叻跟紅頂白有鑊姓瀨
全城...
估唔撚到讀歷史既包Sir會咁撐六四!!!

包Sir,請問一件廿幾年來普遍北京人關心樓價女價酒價遠多於自己既市殤,遠在南端既香港仲要J幾多個十年??

不過當然,其實諗真大中狗撐年年J六四又好似好撚合情理!!

同樣所謂愛蟈既Loser,支那民族幾千年只會紀念屈原唔紀念荊柯,就係咁既Value囉!!!
搞到依家個社會咁撚樣樣好意思怪責後生仔女⁉️
香港傳媒=垃圾

哎,老師始終都係中蟈人,到CriticalMoment支那隱性DNA就出來:

總要恃老賣老,年長的要後生背上自己失敗的包袱!!!
香港傳媒=垃圾

垃圾極點都唔及班共狗戲子扮民主派,尤其十幾廿年當正自己副保安司咁濟既涂共狗!!
估唔撚到讀歷史既包Sir會咁撐六四!!!

包Sir,請問一件廿幾年來普遍北京人關心樓價女價酒價遠多於自己既市殤,遠在南端既香港仲要J幾多個十年??

不過當然,其實諗真大中狗撐年年J六四又好似好撚合情理!!

同樣所謂愛蟈既Loser,支那民族幾千年只會紀念屈原唔紀念荊柯,就係咁既Value囉!!!

有睇佢facebook都知佢點諗既
就係佢呢類人強加個悼念六四落後生一代先搞到一鑊泡!
六四係要講去警惕土共但無必要去悼念鬼國人民
連自己國民都唔理
點解香港人有道義責任去負擔!?

哎,老師始終都係中蟈人,到CriticalMoment支那隱性DNA就出來:

郭民貴系中共權斗中一隻棋子
中國人政治系醬缸
唔好同中國人談論政治

屌你老母就系唔想做 中華文化載體傳 承呢D劣質DNA先用行動切割

郭民貴系中共權斗中一隻棋子
中國人政治系醬缸
唔好同中國人談論政治

屌你老母就系唔想做 中華文化載體傳 承呢D劣質DNA先用行動切割

包Sir,我支持19!!!

又要吹多次我30歲時既領會:

人性本自私好偽善,萬惡仁為首也!!!
夠胆警告大英帝國
一雪國恥
幾廿年前d人係醒d

利申睇唔少舊戲舊書
袁木後輩西春螢醒D,一早口屌美,私下早買定美帝樓等移民添!!!
幾廿年前d人係醒d

利申睇唔少舊戲舊書

例子
訓唔着係Netflix 睇左套桂河橋,珠光寶器
好睇過而家d膠戲幾多
今日講中東危機
東方曼哈頓
紐倫港仲有提?
Mein Kampf
普魯士
德意志
條頓
再講一次係難民
係難民
係難民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞