【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
如果「替身」係林子健本尊
點解佢要咁做?低級故弄玄虛,反而弄巧反拙

另外,成件事最關鍵係變身嗰下就係唯一無CCTV嘅一段路(佢口供都話呢段路畀人捉走)
講到林子健戇鳩鳩咁,佢又會醒到事前搵定料
知咩位無CCTV?

假定前後兩個人都係佢本尊
咁唔通背後有人教路?

正正就係高在呢度,到尾9成入唔到佢,但民心經已大變兼一地2殮過硬!!

今次計算好撚準,一點到22隻厄飯食議員簽龜就玩爆,呢單野9成999係班支徒華弟子大支狗維撚共狗夾出黎!!!
Quote:老登

https://www.facebook.com/factwire/videos/767603273446729/
根據 傳真社整理出來既時間表 
第一段片同第二段片相差只係四十秒 
四十秒足唔足以制伏一個成年肥仔 除佢衫 除佢鞋 再著 再行 自己諗
依家既陰謀論都係林子健係臥底,引爆民主黨

順手再隊埋傳真社一雞兩味

咁玩就真係高

[#FF0000]唔奇!!!今次幕後係幾高!!![/#FF0000]

不過共狗點都唔係一野扑碎個千年雞棚維撚花瓶既,放心 !!!

呢單先係大鑊嘢

19同NYT一齊發功

按法庭邏輯,係咪好應該至少研究下"何罪之有"既曾局長,要唔撚要加監兼DQ嘔番一千幾百個出黎呢!??
按法庭邏輯,係咪好應該至少研究下"何罪之有"既曾局長,要唔撚要加監兼DQ嘔番一千幾百個出黎呢!??

梁匪命令黑警開槍不遂起碼要坐三十年

今次真係判得過重
明明完成左社會服務令,即係已經為佢地既行為受到處罰就算過輕,都唔應該判咁重
相信如果要坐,當初個判刑都係一年左右

律政果面唔見對7警案話判得輕,至少冇告埋條 公職人員人為失當
明明完成左社會服務令,即係已經為佢地既行為受到處罰就算過輕,都唔應該判咁重
相信如果要坐,當初個判刑都係一年左右

律政果面唔見對7警案話判得輕,至少冇告埋條 公職人員人為失當

律政點會攪警案
陶傑生日快樂🎂
律師喎
陶傑生日快樂🎂

因為同佢同一日 特別好記
陶傑生日快樂🎂

因為同佢同一日 特別好記

[荒謬日!]一邊土地霸黑風光,一邊土地無私落獄!!

[荒謬日!]一邊土地霸黑風光,一邊土地無私落獄!!

支港加法:689 + 777 = 678!
終於肯開波啦!!
白偉俊!!
白姐姐
法律超人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞