【連登 商業電台 光明頂 討論區(三)】

1001 回覆
17 Like 2 Dislike

唔係好想聽
入咪把聲咁唔同
19嚮關鍵時刻永遠派膠
原來佢琴晚聽倒
仲記得以前佢拍既祼體雜誌封面
19嚮關鍵時刻永遠派膠

好撚狗feel
19嚮關鍵時刻永遠派膠

好撚狗feel

有19加鮑sir好穩陣既
19嚮關鍵時刻永遠派膠

好撚狗feel

你就多啦
19嚮關鍵時刻永遠派膠

好撚狗feel

有19加鮑sir好穩陣既

黎啦黎啦
雙學三子2014年衝擊政府總部東翼前地(公民廣場)案覆核今日判刑,時任學民思潮召集人黃之鋒、學聯秘書長周永康和常委羅冠聰被上訴庭判監6至8個月。路透社引述一個政府高層消息來源指,港府高層檢控人員(top prosecutors)在案件原判處各人毋須監禁的處罰後,「不建議上訴(not recommended pursuing)」,但律政司長袁國強推翻(overruled)他們的建議,堅持重開黃等人的案件。

共狗:完事!!又用完一個DomDom!!!
屌熄機唔撚聽,請埋啲撚樣嚟鳩噏
雙學三子2014年衝擊政府總部東翼前地(公民廣場)案覆核今日判刑,時任學民思潮召集人黃之鋒、學聯秘書長周永康和常委羅冠聰被上訴庭判監6至8個月。路透社引述一個政府高層消息來源指,港府高層檢控人員(top prosecutors)在案件原判處各人毋須監禁的處罰後,「不建議上訴(not recommended pursuing)」,但律政司長袁國強推翻(overruled)他們的建議,堅持重開黃等人的案件。

所以已經放曬風佢做一年,計曬數你哋咪屌囉
19才子:你地班連登仔幾時有一種錯覺我會直線抽擊?
真係謝偉俊主動要求上黎澄清喎
佢話潘官寫判詞喎

我諗係監制要求, 以示公正
19: 係係係

我諗係監制要求, 以示公正

間唔中請下都無壞
鮑sir好易扯火

所以已經放曬風佢做一年,計曬數你哋咪屌囉

各取所需,你情我願!!!
鮑sir好易扯火

黑臉白臉
而家叫你判佢無罪咩,話你過重ja ma
成撚日搵d鳩人上黎,好耐無聽光明頂,早幾日想聽下,點知一開就係條傻鳩馮至正,今晚想聽下點知又搵條濕鳩白偉俊,搵鬼聽咩,咁撚鍾意搵班仆街講野就另外開個節目俾佢地算la
開始掛住沈大師
不過沈大師講嘢真係好悶
橙色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞