Flight Simulator 可以預訂啦

1001 回覆
68 Like 5 Dislike
咁無計啦
有無人知有無shared cockpit? 自己玩忙到pk
Huh?
That's clear, thank you.
介紹你一個 addon software
fs2crew

連vatsim呢 d multiplayer果陣好有用
Game入面有marketplace,可以慢慢賣高模機場/景,好似仲開俾第三方自己整黎賣
呢個係咪pmdg先玩得?玩開xp11
之前好似有人request過fs2020有shared cockpit 但唔知最後有無整到
有得同fd玩真係差好多
會唔會有 mac 版?
唔會啦 Microsoft出喎
唔係 各大add-on airliner FS2crew都有對應
記得搵啱版本
實體版DVD要10隻碟
85GB
無VHHH
唔買喇
以前玩FSX DEMO都可以玩好耐
有人無視NDA放左條片出黎
民航內建機既 Aerodynamics 真係得啖笑
https://youtu.be/lwUAJP8q7ic
我玩alpha完全唔似咁既,係咪架,開架最低畫面+assist?
下面都有人問點解呢條友都有資格玩到Alpha
Upload 片個人下面留言話係中低效,唔知係咪啦
我 apply 左 alpha 但無回音
咁不嬲deafult 機都冇好野既
如果唔係PMDG, aerosoft, qualitywings, mcj 呢d 點搵食
不過好彩今次有可用MCDU,出嗰陣可以飛住等PMDG
講開呢d payware
覺唔覺aerosoft 個fbw 好怪
fslab 果個感覺舒服好多
Aerosoft 同 QualityWinng 一樣部機 FBW 都係好「輕」,flare 成日扯一下就平飄,PMDG & Fslabs 真係好好多。所以依家我都係狂飛 FSLABS & PMDG, FSLABS 仲有買左無幾耐,係玩2020之前飛返夠「本」
FSlabs fps 好差呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞