Flight Simulator 可以預訂啦

1001 回覆
68 Like 5 Dislike
不丹機場都有,但VHHH VHHX冇
我都係等佢早排萬年一遇特價先捨得買744+748
scenery呢 d都係開心版多架啦
唔通真係俾錢 aerosoft 呢間仆街野咩...
但PMDG一定會係FS2020呢個平台發展,之前整個優惠係買左P3D 737可以free upgrade 去FS2020
PMDG 真心定價太貴
佢737NGX 咁就當全部機賣真係有少少過火
你話max 左就話姐, 又唔係...

quality wings 有良心好多
quality wings我都買左部787,但梗係覺得PMDG質素高好多
qw787 +1 here

PMDG 係真係高汁d 既
但係每次想買果陣都好難抉擇
150鎂一隻base pack...
個個又話PMDG 幾Pro幾正

咁pro 點解唔做cockpit ?
姐係2020唔似以前咁十卜全球?

姐係無3D香港?

咁不了
唔係呀on99,係指定機場會靚到仆街好detail
有RJTT
你指home cockpit嘅parts?
其實連登一向都有flightsim post㗎
得閒入嚟一齊傾下flightsim經啦

模擬飛行集中討論區(29) T2G=垃圾
https://lih.kg/2030412
直接考cockpit
咁g 5 g香港有冇3d

聽講佢係用bing map 嘅data

但bing map好似成個3d function disable 左

所以無從稽考
我係澳洲識三個都俾人炒晒

有香港
Cockpit唔係駕駛倉咩?點考個cockpit返黎?
全球都有,用衛星影像加AI gen出黎,好撚堅揪
剩係呢兩張相已經要買
...

行內人慣咗講cockpit...

咁機頭係咪真係飛機鼻...
要幾勁既電腦先 load 到
如果1080嘅話應該唔使好勁都玩到

但唔似aerial image 再gen做3d

反而似人手整

忽3d 忽唔3d

紅隧浮面

錦泰變左2d

如果電腦config唔夠好似玩fsx 再安香港addon都係一個唔錯既選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞