Flight Simulator 可以預訂啦

1001 回覆
68 Like 5 Dislike
小心d 講野

會比狗咬架

美國學應該重平...但係要申請特別 visa
我就因為當年要就時間去...所以廿幾日內搞掂成個牌
而且我選擇 LAPL 唔選 PPL 因為 keep 牌容易好多
而且兩者限制上基本上係無分別 (除非你想加 instrument rating 上去)
都係全歐洲任你飛
如果你要整成咁要 SOD Hong Kong Scenery 先做到喇

明白 巴打你itles幾分?
小弟英文麻麻地
如果部PC個setup係AMD 7 3700x, rtx2070s, 32gb ram玩唔玩到高畫質
你地會用咩controller嚟玩?普通xbox controller?
唔係4k應該得
好似5千幾美金就考到小型飛機牌
香港學PPL應該廿萬冇走雞
香港地真係痴撚線
玩到,外國youtuber 3600, 2060s 玩4K ultra
https://youtu.be/5LUs56eDQys
但係佢個spec同我差唔多 fps 好低 搞到我驚驚地
利申 唔太熟電腦野
會唔會咁平 咁咪同讀一個master差唔多錢
你睇留言係條友on9整錯野
同埋你張卡買左用緊? 可以down beta版玩下先
MacBook用家 為咗尼隻game砌部PC 唸住用尼個spec玩 宜家struggle緊用咩件
P3Dv4玩家路過
btw,用左咁多年win7終於都要升win10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞