Flight Simulator 可以預訂啦

1001 回覆
68 Like 5 Dislike
呢樣就一定啦 一定會有進步嘅 wilco 果啲就算啦 p3d 近排都冇乜呢啲低質addon
去control setting search trim
應該會有trim up trim down
Default 應該係7 同 1
你試吓禁實7 或者1 架機就會向上/向下 咁就唔使手動壓
好的 聽日試下 唔該巴打
其實係咪無需要再買active sky同REX?
Missing content solved.

HELLO ITS WORKING FOR ME BY DOING THIS:

1. GO INTO GAME
2. SEE TOP RIGHT CORNER THAT YOU ARE LOGGED IN IN YOUR XBOX LIVE ACCOUNT. DISCONNECT (LOG OUT).
3. YOU WILL SEE NOW THAT FS2020 KICKS YOU OUT OF GAME AND WANTS YOU TO ENTER YOUR XBOX LIVE ACCOUNT. NOW LOG IN AGAIN WITH YOUR ACCOUNT.
4. NOW IT WILL DOWNLOAD 4 GB MORE PREMIUM DATA.
5. NICE!
flight deck啲制突然撳唔到有無師兄識搞
試咗幾次都唔得
我得左,佢有3.79GB更新下載
內建 handcrafted 黎講真係算唔錯啦,好過好多 P3D payware
不過試完呢個我都係會去買埋Flightbeam KDEN
橫掂有折
一樣
有尼泊爾都無vhhh
不丹都有啦
不丹嗰個話哂係世界最考技術嘅機場之一
啱啱試咗陣787 ,好多bug
有時啲制會無啦啦㩒唔到
Lukla, Paro都係最考技術嘅機場,今次M$好睇重visual更係多d呢d 有趣visual approach
Steam好撚多負評
岩岩飛緊英國....感覺真係好似返左祖國飛咁
就算玩4K ULTRA D 地圖材質真係好麻麻

建築物淨係可以遠睇,近睇賴曬屎

仲諗住放drone影返香港自己屋企附近

但一飛過去跟本認都認唔到,算幾失望

不過夜景D燈真係幾靚

同埋機場夜晚有時無燈,黑到好似去左鬼屋咁(應該係BUG)

仲有,有時飛飛下唔知點解會crash,唔係好明呢樣係衰咩

不過成隻GAME算幾新鮮

好過之前渣火車悶到抽筋
試左陣又覺得ok
個人覺得唔好推盡Throttle
唔好用VNAV用V/S mode
就冇乜大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞