[七月新番] DECA - DENCE

661 回覆
53 Like 3 Dislike
對生化人黎講可能地球只係一件玩具
係可替代嘅
但如果班人類反抗得太勁
生化人個系統再洗唔到人類腦 咁佢地走都唔奇
終於知道pie 普有咩用

異形都係喺個肚度鑽出嚟
認真覺得pipe都未死,下集分分鐘變環太平洋
但pipe可以寄生係邊?組長間房又冇其他生物
pipe唔一定要跟返條蟲嘅方法㗎嘛
或者有其他方法唔使死
既然啲怪有開心同憤怒嘅感情
話唔定有記憶繼承呢樣野

今集個結尾真係估唔到想快d睇下一集
pipe唔係bug咩,鏑木好似講過

上次打低隻未開發完嘅大伽多魯都係用deca dence,今次應該都一樣?依家生死關頭司令應該會批准啦,不過我都係覺得pipe會變大幫手
將大家都係bug既女主+pipe
依家冇哂伽多魯會唔會唔夠燃料俾deca dance出拳
隻異形吸咗咁多血,吸返佢轉頭
但佢吸嘅係血, 唔係oxin
可能用唔到飛拳
要用肉身打
今集睇完之後
1) D葛多爾都有生存意式 ? (如果唔係點會一聽到生化人唔要佢咁激動)
佢個樣好撚嬲wor

2) 夏芽講寧願唔改變果陣...諗著係咪真係會黑化.....

3) 變咗異型番唔知點咁...
我估條蟲都係bug嚟,所以會有感情掛佢嬲嘅原因應該係個廠長(綠色隻嘢)對佢好差,成日pat佢埋一二邊又唔理佢咁囉
你咁演繹完咪啫係暗示Pipe 重有戲份....
(Pipe 有人對佢咁好).........

如你所願...到最後到底會上演Pacific rim 定 Atlantic rim 呢
係哥斯拉,兩隻葛多爾大戰
女主咁正面真係好難得
又冇聖母嗰隻麻煩
https://youtu.be/gazOnPVpY2Y

預告
竟然唔係好似DIO咁一下插死夏芽,咁應該都係唔想寫死佢
feel到組長又要trans-am了
會唔會變左 Matrix 咁,整極都唔死?
金剛大戰哥斯拉
隻boss設計得好hea下
依下人仔食到牛閪咁大隻
不過估唔到公仔人係就咁住地底,重以為係住第二個星球
地底嗰個係大便工廠嚟 班生化人係住喺個類似太空站嘅地方到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞