[七月新番] DECA - DENCE

661 回覆
53 Like 3 Dislike
意思應該係圖2 紫色大舊佬同圖3 大舊佬同一個生化人...
咁圖一有幾個人....可能就係瓜咗後被捉坎做生化人..(好似係)
班GM就係想個個人都咁
易圈養
而女主呢啲有意志嘅就係bug
既係你覺得男主冇咗記憶?
痴線想殺晒全部
其實唔明點解男主要救女主 都唔同物種
一陣比人類take over翻個世界咪大鑊
因為組長被夏芽拯救了 (根據劇情講)
話要打爆工廠果幕好型
完全冇可能
男主已經出咗名好多年
冇可能係佢老豆
估唔到咁快又見得返組長
佢哋唔知日日飲屎
Unrelated to the episode itself, but the official website got updated with the age of the characters, so for anyone who's been wondering:

(for the cyborgs, this is the age of their avatar)

Kaburagi: 43

Minato: 43

Donatello: 48

Turkey: 36

Mikey: 20

Jill: 28

Sarkozy: 50

Natsume: 17

Muro (Natsume's father): (died at) 42

Fei: 17

Linmei: 19

Fennel: 29

Kurenai: 26

Sou (spelling?): 26

Ryoku (spelling?): 26

Mindy: 23

Mundy: 23

Mendy: 23

Weapons shopkeeper: 30
冇紫色果隻大佬?

情趣用品
組長係邊到拎到呢樣野換入去
有人監控,要搵其他唔難既
既然login素體死亡後條屍可以再login同唔影響生化人意識,
其實佢地本身都有唔少素體,自殺後抽走晶片,再用條屍login咪得

抽晶片仲要係男主既專門工作,假如要有專用工作先做到,
咁叫艋長fd子幫手就得,個難度1定比佢地搞咁多野淨係偷1條屍要低
既然login素體死亡後條屍可以再login同唔影響生化人意識,
其實佢地本身都有唔少素體,自殺後抽走晶片,再用條屍login咪得

抽晶片仲要係男主既專門工作,假如要有專用工先做到,
咁叫艋長fd子幫手就得,個難度1定比佢地搞咁多野淨係偷1條屍要低
正常屍體會立即處理 可能火化之類
係因為艦長想幫組長日後返出黎鋪路先自己留起
再講今集艦長都表明唔想幫組長手 覺得佢係自尋短見
而且上集組長都同艦長講唔會再麻煩佢
今集係搵素體果度...D 劇情咁似怪獸公司

想知隻"炸猛" 同D奸角有無咩直接關係
隻蚱蜢應該係中途叛變掛
雖然一開始見佢賊頭賊眼都唔方係好人
越嚟越覺得自己睇緊阿凡達
當時開掛件事唔知佢有冇份報串呢
呢套野玩反傳統同驚喜
天元突破同鐵血大佬都要死,呢套嘢唔會比組長死
"蚱蜢" 賊眉鼠眼,引導觀眾覺得佢係奸角,應該最後關頭都會幫眾人一把
應該唔會掛,佢自己都有畀人送去集中營
除非佢同紫色戴黑超隻嘢傾掂數,做臥底,咁嘅話就真係一早做咗二五仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞