[七月新番] DECA - DENCE

661 回覆
53 Like 3 Dislike
邊有同一日
re0禮拜三晚11點,呢套禮拜五
如果之後又畀動畫組撚,可能又有人棄
畀動畫組撚意思係改對白??之前發生過?
意思係好似第二集咁,又轉世界觀
呢套原創番嚟,冇話咩改對白
似黑化了,op都有d暗示
會唔會係當初整deca dence真係for fun 點知同黑超佬意見不合 俾黑超佬出賣 掉佢落屎坑
佢都唔係最高層
而且要睇人類響開始有dd時係咪真係瀕臨滅絕
same.........
Re:0 兩集未睇...
呢套一出就抽空優先睇.....

今集果句"咁鐘意屎,就讓你吃個痛快"...真係好正

睇下個view....第9集個view 都重少過舊番"龍王的工作"..
證明: 1) 呢套真係無乜人睇...
2)有好多蘿莉控
吉兒被黑超佬叫做"魔女"....唔知有乜含意
呢套有2種含意,睇得特別感觸。

1. 作為香港人,對抗系統,對抗強權
2. 作為地球人,我都覺得有將來/現在,已經係咁⋯

係咁架啦
其實當年同期仲有三月的獅子,一樣係講將棋(雖然唔係重點),但討論度一樣係FBI高好多
個問題係..而家被套舊番屌打呀
你邊到人

正常香港人睇星期三

11:30 viu
同youtube 12:00
接住落
依加班系統警察過於執著 可能佢地先係bug
依家打爆左工廠

係咪代表人類可以去外面反攻
啱啱追到Live
感覺係Matrix, West world, 約定的夢幻島混合體
神作潛力股
期待淨低3集會點樣將呢套野昇華
佢張晶片細個就壞咗 detect唔到佢
爆左工廠只係可以比人類離開 Deca Dence,但係都係要響個罩入面生活,如果個遊戲簡佈無呃人既話。
分分鐘夏芽老豆未死,發現咗deca dence嘅秘密(第1集),之後一直組織反叛軍,見到伽多魯工廠爆咗,於是搵返夏芽一齊起義
有D人話班GM其實已經有改造番地球環境的能力(唔係點會有DD)
但而家係唔想搞
又嚟
咁多人想睇夏芽老豆
硬係覺得會有反轉而且第1集都冇明確講到老豆死咗老豆應該係發現咗秘密
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞