[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (83)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
懶係大義凜然
作家梁芷珊則代答指,出選體演文出界需同時熟悉幾個界別的情況,由於陳偉豪只對體育界較熟悉,故決定棄選。

牙霖
全中啦 懶係大義凜然
香港球迷全力支持傑志,是否利多於弊?
戴耀廷:「香港呢嗰形勢,好多人突然變藍有,但係突然變黃就係得呢個傻人。要攞到35+,就要有更加多周小龍咁樣,藍轉黃!而家已經有藍轉黃嘅暗湧,我希望呢個暗湧,變成藍轉黃嘅旋風!!!」

周小龍表示:「戴耀廷係我嘅中學同學,就好似Benny咁講,初初藍變黃嘅時候我已經對呢嗰議會好有興趣,所以Benny就介紹咗我去一啲民主派嘅協調會。啲協調會就好似係民主嘅洗禮。」

王宗堯:其實我今日先第一次識周小龍
黃耀明:其實我上個禮拜先第一次見周小龍
鄧小樺:我同周小龍唔係認識咗好耐

記者問陳偉豪協調嘅問題,梁芷珊就解釋話陳偉豪只係代表到體育界,以體藝文出版需要四個界別都代表到嘅人。屌你但一個商人(叫做做過網球總會主席)點樣可以比陳偉豪代表都體藝文出版呀?????

豪哥啊
Yam Kai Bong is live now.

大埔區議會2020年第4次會議(part1)

主要議程:
1. 有關討論銅心口罩相關事宜
2. 要求加強宣傳預防及跟進區內洗腦式推銷陷阱
3. 要求加強打擊區內捕捉野生雀鳥罪案
4. 要求大埔足球會交待拖欠職球員薪酬事宜及其財務狀況
5. 土木工程拓展署地區周年計劃
https://www.facebook.com/1387954014/videos/10222895337877129/
點會拉近 富力一定用呢個名額去請國腳級勁人
真波狀況
東方龍獅足球隊宣布正式委任李楗煒(Jeffery)為球隊體能訓練員。

Jeffery去年於英國Coventry University完成體適能碩士課程,過去亦曾擔任和富大埔的體能教練。本會相信Jeffery的加入,能助球員提高身體素質,在比賽發揮出更佳水平。
咩叫懶係 咁你係咪養哂失業個班
體能教練都要喺大埔撬
依鋪似收容所多過撬喇
以前南華果次又收容左幾個
開善堂咩
Thank you and good luck Jeffery
唔用至少都借岀去比人踢,死攬住唔放,咪就係我唔用都唔借比你你真係好好笑,你係咪知得多過我?係既我收皮
支持牙霖
佛山大埔東方
講到胡晉銘、劉學銘呢d球員av堅唔簽會失業咁
條友同啲on9黃絲講「咁你有咩高見」有咩分別
應該係椰子堅東方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞