[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (83)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
如果唔係曾昭達點會教元朗?
路邊社消息,當年王律師係屬意紙sir教元朗,但因仍然同梳打埠有約在身,所以引荐徒弟曾昭達去教。
唔知有無人cap低,好耐之前紙sir facebook有張相王律師同佢一齊食飯,話問佢野
呢篇文同條片講啲野好中point
感覺呢兩年,理文嘅進步同行動都好有心'值得支持
utube 理性分析channel話有意整港超分析但唔太熟 想搵人討論下 有無人有興趣聯絡下佢 佢講波算多人睇
可以同呢個channel既人聯絡下?之前都有出過幾條港超分析片
https://www.youtube.com/channel/UCSkUkmTqgAGiQaofZmwQ0Iw
因為咁啱睇到理性分析新片話有諗過做港超分析但唔熟想搵人討論下 先上嚟問下有無巴打去幫下手

始終佢喺香港介紹足球channel嚟講個follower算多 佢肯講香港波令更多人留意都係好事

你介紹呢個我都有睇開
其實最大問題係啲片源太垃圾,又唔係場場有片
當年隊飛馬好好睇
如果唔係空降,其實咁有心有力
根本值得所有人支持
康廉,伊達同卡里祖勁到...
係輸驚煌同三腳派膠
風車打9斬!?
諗唔到仲有邊隊要阿帥
Fai Fai 星期一開操東方會再公佈一位新球員
簽約既野一單邊夠,一於整夠兩單!

之前本地媒體報道過既前傑志 Kitchee青訓,英日混血球員Jay Haddow 慈英亦正式同布力般流浪簽下一紙為期兩年既學徒合約,成為陣中一員。

慈英來季將會替布力般U18上陣,征戰U18聯賽以及青年足總盃賽事。

我哋衷心祝福慈英可以取得成功,有朝一日殺入一隊💪🏻

#布力般點將錄
#JayHaddow

https://www.facebook.com/groups/hkfootballfans/permalink/2472730346352184/
Poly 同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞