[本地足球] 2019/20 港超聯、亞協及香港隊世盃外討論區 (83)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
認真, 四林有三個都嚴重退化, 放哂唔可惜
望就望踢真草打翻起第時幫港隊好過
咪就係因為出後生仔就屌睇青年軍個班仆街 law
愉園足球隊喺今朝復操,而且都有唔少新面孔,好似新加盟既曾至孝,同埋由U18青年隊升上嚟跟操既蘇荻安,一於睇下佢哋練完波有咩感想﹗

#hvaafootball #training

https://www.facebook.com/1565691453668068/posts/2744676659102869?vh=e&sfns=mo
本身都唔係特別勁 呢兩年踢得咁少 唔知而家咩水平
講到尾咪又係幫港隊留人留七年
唔明屌乜柒
林志堅同林柱機仲好fit
Matt 係傑都港超化左
都仲有長傳 死球 防守算ok
原來高美斯(塞超)、朴俊炯(K1)、基華尼頓(巴甲)、亞哥斯達(哥超)、沙普夫(烏超)、賓希路(葡超)、Pedro Mendes(葡超)、列文(英超)、伊高沙托尼(巴甲、J1)、迪布利(丹超)、古拿(丹超)全部都可以當超級外援,真係荒謬
Faifai: 明天理文會公佈餘下加盟嘅球員
見到有個kidchild 今日好出力護5pcs
對比初初黎香港差左成班波
如果搵個帶得起隊波嘅鬼踢中場
其實真係有潛力

奈何,雞爾頓仍然係真核
佢大傷完真係跌watt到
如果佢係續約真係on9
所以提出踢過世界頭五十嘅聯賽等於超級外援真係荒謬,你話頭五十國腳級都叫有說服力啲。
屌你老味禾達踢過烏拉圭甲組都可以做超級外援啦!笑大人個口咩
最多咪好似大哥咁 carry 翻色素高, 無問題既
唔係啦
傑不嬲玩開兩年約

但雞爾頓引球推進完往往禁區頂藍天射球或者射落海
真係嘆為觀止
都係不過好在係計本地球員
前厄瓜多爾國腳前鋒阿古路未上陣已離隊

富力簽入大埔隊長杜度、傑志中場林恩許及元朗門將葉嘉宇等新兵

無 不過個個仆去踢 吹咩?
嘉宇家榮齊坐後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞