元朗上車盤討論4

1001 回覆
10 Like 21 Dislike
哎呀 傻豬黎 激涱法冇用架 都係個句啦 你話我係學生我咪學生囉 元朗呢個時勢岩上車啦 咁叻仔上到車 係咪400呎連老豆老母都養唔落先咁講
得啦 知啦 但其實真係唔太想知你獨唔獨立 講多左啦
死咬住堆樓黎講冇意思架 咪話左你咁叻仔買到樓囉 想我讚你想係元朗上車?
喂 趕我走啦 我想睇你點趕我走 好驚你
面係人地比 比堆下台階你 仲要死咬住 好醜怪呀
咬到咁醜怪 做多左
喂呀 唔係好型點都要攞尾彩? 好彩我冇你咁醜怪死咬唔放 只係想話你講多左姐 點趕我走 我就唔醜怪既 本身只係留個言 冇回覆邊個 你係回覆我 我咪回覆番你 點知你柒左就死咬唔放咁醜既姐 梳囉
冇得玩啦仲撚得你好開心添
想問下原築比較低水原因
通常行去大馬路巴士都夠皮,要搭鐵都係村巴去yoho
翠韻華庭 大家點睇?
走啦你,你嘅邏輯
国安法都立撚埋
香港都唔宜居㗎喇,咪移民囉
比人打劫你咪讓間屋比人囉
無視佢啦
明眼人識睇,佢根本喺度引罵戰
你都係算吧啦 你連自己都唔知自己講緊啲乜撚嘢 牛屎仔要守護元朗 香港點差都好 都要繼續上車
呢個絕對有, 最大問題係上下層都超應聲, 有得揀千祈唔好買雍翠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞