元朗上車盤討論4

1001 回覆
10 Like 21 Dislike
咁係阿嘛
都唔明誠哥住咁系遠做乜
返工成日要司機車咁遠返
難為佢了
佢應該賺唔夠 先住到咁遠
我跟佢口吻姐
你返工係咪正常時間9點要返到?如果係 過左同樂街都已經好大機會冇位
等幾班加迫死囉 又唔係一定上唔到嘅
呢排真係日日塞咁濟 但又唔想搭鐵轉黎轉去又冇位坐
都係搭返巴士朝早可以補下眠 不過好彩公司唔係要準時返9點個隻
佢兩房係偏大 5xx呎,一般屋苑好多兩房都得4百幾甚至3百幾呎 咁比唔合理
睇你要d咩啦 但講交通朗庭贏晒 一出門口就巴士小巴 行2分鐘有輕鐵
百鳥塔邪住真係第一次聽.....我入伙開始住左十幾年 個景望公園,東南,不知幾舒服
隔離係公屋,但我諗應該好過隔離係工業邨
公園係亂葬崗有聽過,百鳥塔個個冇聽過
利申住左個邊十幾廿年屋企望住元朗公園不過幾舒服
無錯
尚豪樓下個巴士站可以當無
交通根本逼你搭狗鐵
你除番去就知 佢呢d大開則賣緊每呎萬7萬8蚊
有冇人知yoho town個gym房幾大?
多唔多機?
屌,香港真係玩𠹌完
被中共千方百計害撚死
住元朗真係好hi 遠
渣車每日大欖又貴

唯一好就係屋大
等幾班 不如搭鐵去總站會唔會快d
就係因為亂葬崗所以好多人話見到野 然後起左百鳥塔 你睇下百鳥塔個外型似咩?
你意思係搭去屯門再返轉頭??應該冇人會咁做
西鐵朝早3分鐘一班 等幾班都係十分鐘度
我聽過御豪直情見到有野係窗台走過 不過聽完就算
我間小學係亂葬間 可能細個唔識驚 真係唔覺有野
係唔係買左元朗
都係睇情況搭鐵定巴士
如果嗰朝要準時咪西鐵, 想補吓眠又唔怕仆街塞車咪巴士
同埋睇返邊度, 如果尖沙咀老hi都西鐵, 但假日有開268B又會想搭去海港城, 直達都係半個鐵
最緊要有得揀, 咁至係老闆
住得yoho返港島都係西鐵多
如果有巴士情意結968都得,不過唔好預peak hr 7點9至8點3有位
呢架車平時都好密,除咗968,朝早仲有968A
間唔時打孖黎就有位
有時都有位坐 但問題係呢排汀九西隧多塞車多意外. 有位坐但會遲到 都沒用. 坐鐵好過.
呢排真係日日塞咁濟 但又唔想搭鐵轉黎轉去又冇位坐
都係搭返巴士朝早可以補下眠 不過好彩公司唔係要準時返9點個隻
都係睇情況搭鐵定巴士
如果嗰朝要準時咪西鐵, 想補吓眠又唔怕仆街塞車咪巴士
同埋睇返邊度, 如果尖沙咀老hi都西鐵, 但假日有開268B又會想搭去海港城, 直達都係半個
最緊要有得揀, 咁至係老闆
老實講黑社會南亞, 佐敦 SSP 土瓜灣 仲多
計埋雞竇, 觀塘 荃灣 灣仔都入流
就算新市鎮將軍澳, 你估黑社會少? 不如你google吓新聞先
咁又點咪一樣大把人住
再講呢啲只會突顯你無知
哇哇 係唔係買左元朗 係唔係做牛屎仔
認真咗覆你係我嘅錯
你唔係以為自己咁講嘢仲清高過牛屎仔呀話
夠膽喺當街當巷講,只夠膽喺網上廢up啲唔體面嘅歪理,仲廢過共慘黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞