元朗上車盤討論4

1001 回覆
10 Like 21 Dislike
呢版大部分人都又頭痛兼胃痛(包括我)
不過on9係要屌的,雖然都知唔會屌醒
死港豬 仲番工
我有咩事點解要黎元朗講牛屎佬係唔係睇自己太高 惡撚過共產黨
咁咪好勁 唔係住Yl知道人地周圍入去?
閱讀理解有問題
叫你大大聲喺中環叫啦你老味,睇吓型定柒
好似你呢啲小支共最叻口交
現實做出嚟就驚死又性
Ching你係唔係有咩問題 我講緊元朗你叫我去中環叫? 放心 我係唔會入元朗 牛屎仔 番去執屎啦
係啦係啦 冇人好似你咁係網上咁撚惡啦住元朗就咁惡得唔得架
我口交左咩 只係話怕唔怕比牛屎佬打 姐係我現實做出黎都好撚驚牛屎佬 柒少陣啦
係引戰架啦 好似你地咁過左721仲咁安心傾元朗上車就死得啦
成班港豬圍爐咁
係睇唔起你地架啦
咁又冇話想Hurt你地 會唔會睇自己太高 只係想屌你地幾句姐 元朗緊係岩你地班奴隸啦 加油
多謝你個尾彩 好型呀
做咩 話你型仔又唔得 我鍾意喺度留言就喺度留言㗎啦 喂 唔好俾我留言呀 講又唔夠人講就人身攻擊 點上車呀
係啦係啦 冇人攞尾彩會好似你咁型仔架啦
走住黎屌
唔緊要啦 有你咁Care咪夠一路走一路屌 咁型仔點學好 請無視引戰狗 請無視引戰狗!
講緊話你咁Care咁屌我就夠 做咩扯埋我住邊 ummm 我住邊關你撚事
你話事啦 你話係咪係 起我底仲起唔起到啲咩出黎 好悶呀

都係個句啦 講又唔夠人講就人身攻擊 點上車呀
成日都聽到隔離屋啲聲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞