元朗上車盤討論4

1001 回覆
10 Like 21 Dislike
唔係講location 講乜
想料靚,咁同park yoho 比呀嘛,
但點解park yoho樓價平咁多
味location 囉
映悅除左遠同管理費貴 都少聽到有大既缺點
不過location 真係好重要 你睇下三寶被人屌到咁 都猛咁升
268m轉機場車一個鐘都唔使
係果邊做野兩個月塞過一次車
就係青馬有人撞車
嘩 堅唔堅
大減價
我家大人唔想拖住個匧行呀,唔係我上年換咗mid town
你鍾意啦

講緊十分鐘內去到西鐵站 你拎個極端例子黎講
咁簡單少少
一個落下唔使拎遮, 一個要拎
好未呀?
買左鐘意既可以吹奏,但客觀d可以嘛?
減得少啦 路程少十幾公里 起碼要半價
買location? D料同間格垃圾咁 你覺得好咪好囉

上去睇樓係lift口都聽到入面講緊野 你咪水人就真
唔係講location 講乜
想料靚,咁同park yoho 比呀嘛,
但點解park yoho樓價平咁多
味location 囉
你鍾意啦

講緊十分鐘內去到西鐵站 你拎個極端例子黎講
咁簡單少少
一個落唔使拎遮, 一個要拎
好未呀?
買左鐘意既可以吹奏,但客觀d可以嘛?
9百萬...
屯門路程就減得多啫
元朗上水唔關路程事,差唔多,係唔行大欖慳返
想問下有冇朝早搭開968返工嘅?
平時去到形點1係咪基本上得返企位了?
如果形點2個站會唔會好d?
呢排睇緊yoho嘅樓諗緊交通問題,放工回程其實留意到滿座問題,但就未知返工情況
禽獸成日都有爆竊,點解冇乜人考慮加州或者葡萄既
住得yoho點解唔搭鐵
繁忙時段見以前嘅post講話係冇可能上到鐵
大家點睇蝶翠峰同原築?
原築好似係新鴻基起既,佢係瑧頤隔離
d人鳩吹,唔駛理
唔信搵日早少少起身親身體驗下
上到
錦上路都上到
同埋可能而家多左人搭巴士
個月票扣而樣果樣唔使五舊
你西鐵過海仲要畀南昌至港島果段
未有九巴月票果陣係錦上路真係試過三班都上唔到
嗰嗰都鐘意搭鐵咩
朝早yoho2應該有七成機會有位坐
但再多啲樓入伙就難講
放工又係勁full
我係icc上直頭企嘅機會都無
唔知而家係咪五分鐘一班
成日見到三班960到都未有一班968
你知唔個十鳩幾廿年前兩間禽獸先買到一間加州

而家接近一比一了

點解呢?因為禽獸base夠大,四五倍於加州,所以所有配套都好齊,尤其村巴密到呢,當我次次響元朗等五分鐘就上村巴而隔離加州班友等十幾分鐘都未有車嚟時好絕望咁望我上車時,嗰種優越應非筆墨可形容。
968超密 成日見打孖嚟
班次已回復正常
感謝資訊
黎緊再多新樓入伙真係要搏佢加開班次了,唔係返工連企都冇得企
住得yoho返港島都係西鐵多
如果有巴士情意結968都得,不過唔好預peak hr 7點9至8點3有位
呢架車平時都好密,除咗968,朝早仲有968A
間唔時打孖黎就有位
葡萄有冇村巴?我見都幾靚下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞