【玄幻/愛情/熱血】《原來我係天神個仔》(3)

996 回覆
67 Like 11 Dislike
宜家停同遲啲停有咩分別 出一兩篇黎睇下啦
當大家習慣左冇文 就唔會再返黎睇
差唔多成個禮拜啦

好鍾意樓主篇文
加油
樓主出文未
聽日會出一篇俾大家
一篇
一篇?
可唔可以唔好咁對自己個故
你咁樣啲人真係會棄故
到時冇人睇 你又冇心寫 我就冇文睇架喇
其實之前有讀者話唔想斷斷續續咁睇 於是叫我儲一儲文先出俾大家睇

但係又有人話停咁耐冇文睇 大家會棄故

咁我又可以做到邊樣呢?
即係大家想一炮過出曬六七篇 跟住又停大半個月咁睇?
或者試吓一個禮拜搵一日出兩篇 咁樣你都應該出得切
最簡單又唔洗煩嘅做法係一星期出2-3篇 做到嘅話我地呢班支持你嘅讀者仲點會有怨言 有嘅只會係開心同支持
(當然每次嘅字數可以多返少少.....)

如果樓主唔知出幾多文我地呢班讀者先滿意嘅 可以參考下我另外喺連登追嘅故叫 皇極廿一器

佢係一星期出3篇 每次2000幾字 雖然有時會遲一日出 但唔會走數

當然啦做唔到都唔緊要 最緊要唔好棄故
好好睇
不過同意一星期1-3更
唔洗下下有紅點㩒入係其他推緊文
樓主草左耐得一篇
不如參考下病港每次睇完都好滿足
我本身都想叫佢參考皇極廿一器
最好就一定係想你日日準時出文啦 但係邊有可能
習慣好重要 習慣左就會繼續入黎睇
每次入黎都冇文 就唔會返黎 就算返嚟都唔記得曬
固定幾耐出一次文/固定一星期出幾多會好啲
你keep你自己嘅習慣就ok
佢哋講嘅係事實 的確會有部分人會追追下見冇文就唔再睇
你做唔到佢哋expectation都冇辦法
因為咁 chur到影響日常生活有咩為呢
呢度啲人唔會理你日常生活有幾忙有幾攰
佢哋覺得你出得個故就應該有責任日更
出唔到文就屌
呢啲不設實際嘅assumption就係講故台嘅風氣
皇極個作者做到一星期三更唔代表人人都做到
不過佢個做法係會講定幾時出 等人有個預計時間上水睇文 都值得參考嘅
幾密更一次文樓主你好好衡量下 啦
overestimate 自己到時更唔到又會俾人屌
如果平時真係太忙一星期至少一篇都算合理掛

預咗收負皮 實會俾人屌
以前真係一個星期三更架 好似逢二四日更新 唔記得有冇記錯
其實都係想有個時限 知道樓主幾時出文 如果無了期等嘅話就真係會少咗人睇 日日唔知有無咁 真係辛苦嘅話一星期一篇都得掛
我覺得樓主已經好就得人
最早要改出文模式嗰時都聽咗我地讀者好多意見
其實都係好似樓上啲巴打咁講
習慣咗就得
我自己就習慣咗一個星期有一兩篇睇
多嘅咪當bonus
少咗樓主又會講 有交帶
加油呀!繼續作埋落去 唔好俾團火熄
明嘅明嘅 一個禮拜兩篇絕對無問題

最緊要大家繼續支持落去
咁第2篇呢
星期三準時出!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞