有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
仆街,又炒車

今次係全部人都比教會利用,教會打手
潛水就無事?

放心,料我仲有,

實有辦法迫你出黎。
上水啦,唔係要撚狗咁撚我地既咩

明明第三頁又話好玩又盛架,出黎玩下我地啦
無左代言人就唔識講野啦?

好好笑,連代言人都反你

有無高人分析下點解佢每次回post都要搵代言人?
仆街,又炒車

今次係全部人都比教會利用,教會打手

你起下我底就知我咩料
思狗快d屈我係耶教打手,比教會利用啦

你一定係浸信會派黎打擊永光耶撚既打手

又黎全世界都迫害緊佢,同蔣狗一樣

巴打你講野內容可信性唔高喎

葉希臨係佢愛人?佢自己都否認左。

巴打係有證據既就share出黎花生下啦

係,我講既野真係可信性唔高,都係d女爆料,我對佢反教會冇咩意見,但問題佢追唔到希臨就將希臨放大成攻擊目標,將反抗教會既原意扭曲,宜樣我最唔滿意

佢再咁樣咁大話,將目標變左攻擊個女仔,我就踢爆多d佢既料

其實係咪你呀samanthat leung

比人屌就屈人係耶撚 好高質

嗱,我就冇屈你, 不過你就認咗你屈我,你同綿羊都係出嚟賣笑

邊到認左呢?
綿羊個ac根本係公家ac
唔好迫我再爆更多

其實不如你直接喺出面開個新嘅post, 如果你真係有料爆嘅話喺呢度講好少人睇到

那那那,你叫我地開新post架咋,唔上水今晚你準備捕定個整合post,入面d料包你滿意

或者出黎講句肯道歉同回水,咁我會比d時間你去做
由上年高登追思古井事件追到黎連登, 前前後後爆左咁多個post, 估唔到最後係咁
由上年高登追思古井事件追到黎連登, 前前後後爆左咁多個post, 估唔到最後係咁

有無人教我點係幾個鐘頭內爆電話個密碼加改whatsapp對話
唔再撐你就係耶撚
魚仔123因為走數而積怨? 你又講得出口唔笑架喎
淨係聽左一段
都仲未解釋到點解一開波你要托人放上黎
有事就自己打自己澄清
搵人幫你講唔會更有說服力
一個連澄清都無膽自己澄清既男人
唔好話絲打 連巴打都睇你唔起
唔再撐你就係耶撚
魚仔123因為走數而積怨? 你又講得出口唔笑架喎
淨係聽左一段
都仲未解釋到點解一開波你要托人放上黎
有事就自己打自己澄清
搵人幫你講唔會更有說服力
一個連澄清都無膽自己澄清既男人
唔好話絲打 連巴打都睇你唔起

恭喜呢位巴打又加入左耶教,

佢個代言人岩岩因為睇清楚佢真面目入左耶教,

係未搵到新代言人之前係唔會上水。

我們都是耶教徒
一早買重你地炒車
一間小教會點迫到學生退學
反對教會無問題,教會真係可以好千奇百怪,傳道人可以離哂地無愛心乞人憎乜乜乜
大專學院呢d淆底驚投訴既架構退走一個學生極高機會佢地手上有強力證據證明學生有問題
又樂於花時間喺討論區做主角比人注視,都唔保留餘地思古井係唔係真係有問題既人
有相反聲音就自high哂認為有打手進攻討論區
無懷疑無求證既心咪炒lor

係,我講既野真係可信性唔高,都係d女爆料,我對佢反教會冇咩意見,但問題佢追唔到希臨就將希臨放大成攻擊目標,將反抗教會既原意扭曲,宜樣我最唔滿意

邊到認左呢?
唔好迫我再爆更多

其實不如你直接喺出面開個新嘅post, 如果你真係有料爆嘅話喺呢度講好少人睇到

那那那,你叫我地開新post架咋,唔上水今晚你準備捕定個整合post,入面d料包你滿意

一早買重你地炒車
反對教會無問題,教會真係可以好千奇百怪,傳道人可以離哂地無愛心乞人憎乜乜乜
大專學院呢d淆底驚投訴既架構退走一個學生極高機會佢地手上有強力證據證明學生有問題
又樂於花時間喺討論區做主角比人注視,都唔保留餘地思古井係唔係真係有問題既人

一早買重你地炒車

因為先前冇證據,怕比人屌打手

我睇左好幾個post,瘋狂恥笑教會派打手入黎
就算一個真係做底人既組織,嗰個人學又無財無權無學位
仲有乜好搞?再度人間謀殺一個
一早買重你地炒車

因為先前冇證據,怕比人屌打手

我睇左好幾個post,瘋狂恥笑教會派打手入黎
就算一個真係做底人既組織,嗰個人學又無財無權無學位
仲有乜好搞?再度人間謀殺一個有乜用?
大神嚴正聲明並以本人性命發誓:

「綿羊」並非本人及創神論組織任何成員之帳號

至於關於對思古井既批評
本人暫時不予置評

至於關於對思古井既批評
本人暫時不予置評

Ok. 信你 其實綿羊單野好難證明係邊個架la, 無得點追究,不過係想人用另一個角度諗下件事

邊到認左呢?
唔好迫我再爆更多

時辰到未?

至於關於對思古井既批評
本人暫時不予置評

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞