有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
突然之間忽發奇想, 想睇下有冇人有興趣, 將我嘅故事作為藍本, 寫成故事或者拍成短片。

有興趣嘅話就whatsapp: 98253639 咁就可以直接搵到我。
lm 左先
push
push
push
你發生咗乜事
你發生咗乜事

淫東
你發生咗乜事

淫東幾時出故?
乖啦
你發生咗乜事

淫東幾時出故?

應該就快 唔怕爛尾嘅話
Over左啦
洗唔洗比返錢你
見好就收,重新開始新生活,唔好俾往事纏著啦
得罪講句,巴打你追擊耶教唔係問題,但唔好做埋D ON9 行動得唔得?

又叫人籌款比你補番D學費又叫人作故,你叫人籌款比你做經費搞教會,EG 印街招都話啊

仲有唔好再FF 放過電話NUMBER就有咩女埋你身啦好冇? D 絲打見你開POST 可能一開始都會可憐你,但出到黎見到你副尊容同埋談吐咁猥瑣,會勁討厭你

所以唔該你唔好再亂約絲打出黎倒自己米

岩聽就聽啦,唔岩聽就算撚數啦

籌款唔關思古井事,係一個基督新教徒出post籌款
成日係度慘慘慘
不如諗下點move on la
同情心唔可以當飯食架
有興趣 10秒短片10萬 絕對唔會令你失望
利申:有10年睇電影經驗
知唔知醜其實 都過左去仲老是常出現 男人老狗唔快啲搵份工做or讀翻書 係到不停叫春做咩 又要不停騷擾啲絲打 走吧啦
知唔知醜其實 都過左去仲老是常出現 男人老狗唔快啲搵份工做or讀翻書 係到不停叫春做咩 又要不停騷擾啲絲打 走吧啦

有冇link睇 咩事
得罪講句,巴打你追擊耶教唔係問題,但唔好做埋D ON9 行動得唔得?

又叫人籌款比你補番D學費又叫人作故,你叫人籌款比你做經費搞教會,EG 印街招都話啊

仲有唔好再FF 放過電話NUMBER就有咩女埋你身啦好冇? D 絲打見你開POST 可能一開始都會可憐你,但出到黎見到你副尊容同埋談吐咁猥瑣,會勁討厭你

https://lihkg.com/thread/205056/page/37
黑人問號就要追下post

話佢地約出黎,又講得過火左少少既,最多都係msg下個女仔姐(我諗好似係)

https://lihkg.com/thread/205056/page/37
黑人問號就要追下post

話佢地約出黎,又講得過火左少少既,最多都係msg下個女仔姐(我諗好似係)

其實件事進展成點,好似又無哂聲氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞