有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
思古井仲未出黎解畫?
如果有新入嚟追post嘅巴打唔知發生咩事,可以俾個最簡短嘅整合你地

Stage 1: 有巴打指出思古井有狗公行為。

思古井進入挑釁狀態,以come, 快啲post證據等字眼回應

Stage 2:有巴打貼出思古井同唔同女仔嘅對話,並貼出一段 思古井於籌錢活動後,一知冇成效,就屌自己友既錄音。
曾自稱女人湯圓既思古井直認係對話中嘅男仔,並指出係正常社交,其後進入暴走狀態,指出所謂證據係自己唔見電話而流出 ,一切係教會陰謀,而有份質疑嘅巴打都係比教會利用

Stage 3: 有巴打再貼出更多對話片段,包括思古井曾經講過可以利用網上籌款去唱K(係曾經),而幫過思古井嘅巴打都出面指出思古井本身都自己都有問題

思古井進入深潛狀態
如果有新入嚟追post嘅巴打唔知發生咩事,可以俾個最簡短嘅整合你地

思古井進入挑釁狀態,以come, 快啲post證據等字眼回應

Stage 2:有巴打貼出思古井同唔同女仔嘅對話,並貼出一段 思古井於籌錢活動後,一知冇成效,就屌自己友既錄音。
曾自稱女人湯圓既思古井直認係對話中嘅男仔,並指出係正常社交,其後進入暴走狀態,指出所謂證據係自己唔見電話而流出 ,一切係教會陰謀,而有份質疑嘅巴打都係比教會利用

Stage 3: 有巴打再貼出更多對話片段,包括思古井曾經講過可以利用網上籌款去唱K(係曾經),而幫過思古井嘅巴打都出面指出思古井本身都自己都有問題

思古井進入深潛狀態

但係我想係呢度同大家講,我唔會再去逃避,
我希望大家可以再幫我一次,
無論日後嘅結局係點我都會俾大家有一個交代。
我一直都已經出鏡接受訪問,我唔怕俾大家知道我嘅真實身份,同時我都公開埋自己嘅電話,因為我冇講大話做錯事, 唔怕其他人搵我問我野。
如今嘅我可以話已經係一無所有,同時亦都令到我一無所懼。
我已經無逃避嘅藉口。

專一深情既思古井同一時間可以flirt幾多條女?

啱啱有巴打講起cap 圖,我睇返啲相,依幅係由思古井手機cap出黎(即係佢自稱俾人偷手機,跟住cap). 想問下係咪即係6:02分 手機係你手,6:04分就俾人偷咗

思古井進入深潛狀態

但係我想係呢度同大家講,我唔會再去逃避,
我希望大家可以再幫我一次,
無論日後嘅結局係點我都會俾大家有一個交代。
我一直都已經出鏡接受訪問,我唔怕俾大家知道我嘅真實身份,同時我都公開埋自己嘅電話,因為我冇講大話做錯事, 唔怕其他人搵我問我野。
如今嘅我可以話已經係一無所有,同時亦都令到我一無所懼。
我已經無逃避嘅藉口。

巴打可以cap番個post既圖?
等間又比人話冇實質證據

啱啱有巴打講起cap 圖,我睇返啲相,依幅係由思古井手機cap出黎(即係佢自稱俾人偷手機,跟住cap). 想問下係咪即係6:02分 手機係你手,6:04分就俾人偷咗

思古井自稱早排俾人偷電話並cap 圖
但呢幅圖明顯時間係2月14自己講完嘢即刻cap出黎

咁係咪即係話佢又講大話
Sorry 我理解能力麻麻,唔知有冇搞錯,希望巴打可以分析下
其實cap圖應該遮住個女仔電話

思古井自稱早排俾人偷電話並cap 圖
但呢幅圖明顯時間係2月14自己講完嘢即刻cap出黎

咁係咪即係話佢又講大話
Sorry 我理解能力麻麻,唔知有冇搞錯,希望巴打可以分析下

唔好咁啦,好過分

思狗今次大獲啦

佢今次咁耐以黎,淨係上過一次水,點知一上就用大話掩飾大話 唔通今次到綿羊上神枱? 佢嗰句超級大話精原來用得上場...
比人篤爆左,個人一急就好易講錯野
其實我仲等緊思古井上黎解釋
其實我仲等緊思古井上黎解釋

等佢上黎講大話?

講明先,呀綿羊哥,我唔理你真膠定假膠,你唔好諗住沖出嚟扮隊友,再攬住一齊㭍,唔該。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞