有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike

我懷疑佢根本冇同希臨拍拖

好明顯無啦 佢FF咋

之前個post佢答左冇, 但係同人玩曖昧。

下,佢之前話係佢ex 同愛人,又話係屋企睇住佢訓

巴打你講野內容可信性唔高喎

葉希臨係佢愛人?佢自己都否認左。

巴打係有證據既就share出黎花生下啦

係,我講既野真係可信性唔高,都係d女爆料,我對佢反教會冇咩意見,但問題佢追唔到希臨就將希臨放大成攻擊目標,將反抗教會既原意扭曲,宜樣我最唔滿意

佢再咁樣咁大話,將目標變左攻擊個女仔,我就踢爆多d佢既料

其實係咪你呀samanthat leung

比人屌就屈人係耶撚 好高質

嗱,我就冇屈你, 不過你就認咗你屈我,你同綿羊都係出嚟賣笑

係,我講既野真係可信性唔高,都係d女爆料,我對佢反教會冇咩意見,但問題佢追唔到希臨就將希臨放大成攻擊目標,將反抗教會既原意扭曲,宜樣我最唔滿意

邊到認左呢?
綿羊個ac根本係公家ac
唔好迫我再爆更多

你加油啦

邊到認左呢?
唔好迫我再爆更多

其實不如你直接喺出面開個新嘅post, 如果你真係有料爆嘅話喺呢度講好少人睇到

邊到認左呢?
唔好迫我再爆更多

其實不如你直接喺出面開個新嘅post, 如果你真係有料爆嘅話喺呢度講好少人睇到

唔會幫你條傻仔做宣傳

我都想睇

me too
你有冇諗過你大專到冇朋友既原因? 係出於人地問題or自己問題?

我都唔知道,我淨係記得初初lihk有兩個講得出我返學校做student helper嘅User,上網屈我話我喺醫院瞓過,又話乜鬼嘢要避開社工,兩位同學明目張膽咁屈我,我諗一定因為係我有問題所以人哋要上網講大話屈我啦肯定

我自己問題
你有冇諗過你大專到冇朋友既原因? 係出於人地問題or自己問題?

我都唔知道,我淨係記得初初lihk有兩個講得出我返學校做student helper嘅User,上網屈我話我喺醫院瞓過,又話乜鬼嘢要避開社工,兩位同學明目張膽咁屈我,我諗一定因為係我有問題所以人哋要上網講大話屈我啦肯定

我自己問題

好口才,我問東你答西

係呀,你問我東我答你西,我講嘅嘢係完完全全同你問嘅嘢係冇任何相關㗎
所以我都同意你,一定係我問題啦

其實你嘅智力比起綿羊更加高,你比佢更加好玩

點解倒米?因為佢樣衰+同女第一次脆就講變態咸濕野 咩入左希臨子宮

我諗都唔係冇講咸野既可能。

佢對葉希臨d whatsapp對話其中有兩句係咁。

「啪啪啪啪啪啪」

「Don't block」

圖我搵唔番, 但我諗係想講踩界笑話, 有冇巴打有backup

好明顯無啦 佢FF咋

你錯喇, 攻擊葉希臨既唔係思古井, 係班連登仔, 佢地做晒起底、言語騷擾, 思古井形象正面嫁。

好明顯無啦 佢FF咋

你錯喇, 攻擊葉希臨既唔係思古井, 係班連登仔, 佢地做晒起底、言語騷擾, 思古井形象正面嫁。

佢有份 仲有大專d 女唔show佢,佢就罵人雞

Source?

我自己問題

好口才,我問東你答西

係呀,你問我東我答你西,我講嘅嘢係完完全全同你問嘅嘢係冇任何相關㗎
所以我都同意你,一定係我問題啦

其實你嘅智力比起綿羊更加高,你比佢更加好玩

扮咩野啊,綿羊公開ac黎,大神借比你炸

我以為淨係得我一個咁諗

追post果時都有個地方唔明: 點解綿羊會自爆, post左自己電話number?

除左借刀之外都諗唔到個原因, 但礙於冇理據當時就冇深究。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞