有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
蔣生二號
你地班耶撚,五毛,中介狗 全部不得好死
蔣生二號

非也, 蔣生原意係打擊中介人。但思古井原意唔係打擊基督教。
你有冇諗過你大專到冇朋友既原因? 係出於人地問題or自己問題?

我都唔知道,我淨係記得初初lihk有兩個講得出我返學校做student helper嘅User,上網屈我話我喺醫院瞓過,又話乜鬼嘢要避開社工,兩位同學明目張膽咁屈我,我諗一定因為係我有問題所以人哋要上網講大話屈我啦肯定

我自己問題

好口才,我問東你答西

係呀,你問我東我答你西,我講嘅嘢係完完全全同你問嘅嘢係冇任何相關㗎
所以我都同意你,一定係我問題啦

其實你嘅智力比起綿羊更加高,你比佢更加好玩

扮咩野啊,綿羊公開ac黎,大神借比你炸

我以為淨係得我一個咁諗

追post果時都有個地方唔明: 點解綿羊會自爆, post左自己電話number?

除左借刀之外都諗唔到個原因, 但礙於冇理據當時就冇深究。

你覺得耶撚真係會on9到已經冇人提起件事,自己再搞熱番單野咩?

其中好多所謂既證據根本係條死毒撚係到自導自演

我諗我識你 ,留個TG相認?
你地可唔可以繼續再講多d
等最終整合版本
等最終整合版本

btw He 幾好樣

條毒撚宜家開始淆到唔敢出聲,綜合番咁多野,初步估計係條on9仔係學校成日得罪人同做錯好多事,所以學校老師與同學都唔係好鐘意佢,想搵機會踢佢走。點知咁岩教會報警造有人自殺,學校就用呢個機會踢佢走。

如果真係咁,前面班人咪炒哂車?
蔣生二號

非也, 蔣生原意係打擊中介人。但思古井原意唔係打擊基督教。

都係神台跌返落黎既戇鳩仔,而且其貌不揚

好口才,我問東你答西

係呀,你問我東我答你西,我講嘅嘢係完完全全同你問嘅嘢係冇任何相關㗎
所以我都同意你,一定係我問題啦

其實你嘅智力比起綿羊更加高,你比佢更加好玩

扮咩野啊,綿羊公開ac黎,大神借比你炸

我以為淨係得我一個咁諗

追post果時都有個地方唔明: 點解綿羊會自爆, post左自己電話number?

除左借刀之外都諗唔到個原因, 但礙於冇理據當時就冇深究。

你覺得耶撚真係會on9到已經冇人提起件事,自己再搞熱番單野咩?

其中好多所謂既證據根本係條死毒撚係到自導自演

我諗我識你 ,留個TG相認?

我?

明明之前追哂post
風向做乜變到咁
有冇邊個post可以了解

不過唔理件事係點先
耶撚正仆街
明明之前追哂post
風向做乜變到咁

不過唔理件事係點先
耶撚正仆街

耶撚本身就仆街,不過思古井自己本身都有問題

唔係唔想信你 但有咩證據先
你係咁話有嘢爆 但全部都無證據嘅 你講咩都得啦
明明之前追哂post
風向做乜變到咁

不過唔理件事係點先
耶撚正仆街

耶撚本身就仆街,不過思古井自己本身都有問題

唔係唔想信你 但有咩證據先
你係咁話有嘢爆 但全部都無證據嘅 你講咩都得啦

係既,係無證據,不過綿羊嗰度又真係有嫌疑,個日無lala 爆左個電話出黎,就係個條友? 唔係無可能既,不過如果係借刀都好容易 結論就係2邊都無證據,2邊都唔駛信足

條毒撚宜家開始淆到唔敢出聲,綜合番咁多野,初步估計係條on9仔係學校成日得罪人同做錯好多事,所以學校老師與同學都唔係好鐘意佢,想搵機會踢佢走。點知咁岩教會報警造有人自殺,學校就用呢個機會踢佢走。

如果真係咁,前面班人咪炒哂車?

件事咁多疑點 ,仲有係高登個陣冇啦啦突然淆底潛左水,明明個陣士氣咁高

真係有咁既可能

你條花生友又黎趁熱鬧

你唔係係隔離post狙擊緊狗公咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞