有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
佢宜家話我小學雞同主觀
一副高高在上既態度同我講野
比人偷電話改圖都講得出
係就出黎回應,擺明身冇屎咁唔敢出黎

錯喇,由捐錢個post 已經係呢種態度。

那狗公呢part我就唔再人格謀殺你
好啦好啦,狗公果part我當你都係正常男性需要,但係籌錢果part呢?

繼續爆料,有無人話我知呢個post既籌錢目的係咩?

仲有無得兜?你越兜我就越爆得多

唔好屈我改圖,斷章取義啦,我明明成段放晒出黎

唔見左手機兩三個鐘,你講出黎果時自己有無笑?

9329xxxx 係思古井? 佢唔係用另一個電話號碼嘅咩? 有冇佢其他朋友可以證明下呢個電話號碼
夠證據我就開post 打狗手

問左佢點解利用巴打既同情心賺錢去玩未?

問黎曬氣
唔見電話都講得出(講出黎自己都唔知有冇笑
你估呃連登仔唔洗付出代價

樓主做狗公既花生係邊到
揾唔到
個兩個正皮喺咪思古井同綿羊like

問黎曬氣
唔見電話都講得出(講出黎自己都唔知有冇笑
你估呃連登仔唔洗付出代價

樓主做狗公既花生係邊到
揾唔到

同時溝幾條女既圖上面有,我唔知算唔算狗公

不過如果我朋友咁做,我會好不齒佢呢種行為

同一時間溝咁多條女,不如你又証明自己有幾真心啦

純粹係利用絲打既同情心去溝女,仲要包裝自己有幾愛葉_琳,好嘔心

不過我覺得最大既問題係佢處心積慮咁去呃巴打錢吃喝玩樂。

捐就捐,唔捐就算! 仲要輸打贏要,籌旗衰左就話你都唔想拍條片,好似比人迫咁

好啦,依家條片拍左,又有証據証明你有心呃巴打錢,你又點解釋?
聽到幾段錄音,就著一D字眼講多幾句啦,鍾意就聽、唔鍾意聽就算。

有人D會覺得世界得2種人:被利用既人、利用人既人。

如果一個人既世界觀係得呢兩種人既話,咁呢個人既生活都幾可悲。

因為呢個人會不斷諗:「到底對方係咪俾人利用緊?」

或者諗:「我點樣先可以利用到呢班人呢?」

前著會令自己交唔到真心既好朋友,後者會令自己分分秒秒都花時間同心機,計算著人地每一步。無論點都唔會開心。

仲有好多係有思考力既人,佢地會睇邊一方係有証據之外,亦都會提出自己既推理,客觀地去睇成件事,而唔係被情緒主導去睇件事。
快小小回應,手頭上仲有料想等你拆

停止爆料最起馬條件如下:

1.比呢個post曾經幫過你既絲打睇,加同佢地道歉

2.將你籌到吃喝玩樂既錢明確地公開條數及全數捐比香港大型既慈善團體
繼蔣狗之後又炒車?
呃錢呢下真係好唔要得
就當我斷章取義,不如出黎講下籌錢既因由

點解由狙擊教會變左攻擊葉_琳

再由攻擊葉_琳變左填學費

再由填學費變左溝女同搵錢飲飲食食

咁到底件事係點架,我唔明喎,解釋下

還返你果句「我公開對話同你公開對話係兩個性質,我公開既對話係大家都預左會公開既野」

我公開對話唔係想攻擊你,只係你話想睇我就求仁得仁,比你睇,加埋睇唔過眼你目的係為呃女同呃錢
佢宜家話我小學雞同主觀
一副高高在上既態度同我講野
比人偷電話改圖都講得出
係就出黎回應,擺明身冇屎咁唔敢出黎

錯喇,由捐錢個post 已經係呢種態度。

其實睇返WhatsApp圖,已經係16年10月。即係由件事一開始已經係咁嘅態度。 不過應該有兩個解釋嘅,第一個就係有巴打由上年開始已經策劃扮佢,然後等到今日先放出嚟 第二個合理啲嘅,就係佢嗰陣時啱啱又唔見咗部電話,唔知發生咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞