有冇人有興趣想將我嘅故事改編, 寫成一個故事或者拍成短片

408 回覆
4 Like 206 Dislike
咁耐都未開 你地唔開就我開

等多陣先,始終資料係打狗巴打齊全啲

打狗巴d料都係一齊交換整合曬啦

人地打狗花時間整理緊, 你條友死要叻唔切

比較想睇打狗巴d料, 打狗巴講野理據充份d。

都係果句, 我花生算
唉, 兩邊都冇眼睇

youtuber果個係我提議, 原意係希望佢思想積極番少少, share開心野俾識佢既網民
唉, 兩邊都冇眼睇

youtuber果個係我提議, 原意係希望佢思想積極番少少, share開心野俾識佢既網民
咁耐都未開 你地唔開就我開

等多陣先,始終資料係打狗巴打齊全啲

打狗巴d料都係一齊交換整合曬啦

人地打狗花時間整理緊, 你條友死要叻唔切

比較想睇打狗巴d料, 打狗巴講野理據充份d。

都係果句, 我花生算

蘋果,今次你都幫咗好大忙,希望你可以繼續幫手
同埋希望打狗巴打可以繼續幫手,你識佢真人,又幫過佢,有說服力好多,你講一句好過我哋講十句
岩岩講既兩邊係指新舊post

我對推理有興趣, 對爆大鑊興趣唔大, 花生算。

btw自此武林又掀起一場腥風血雨
岩岩講既兩邊係指新舊post

我對推理有興趣, 對爆大鑊興趣唔大, 花生算。

btw自此武林又掀起一場腥風血雨

點都好啦,唔該晒你
I'm back

巴打,等左你好耐
你睇你自己個樣先啦, 搞呢樣搞個樣,全世界你最撚慘全世界都屈尻你
na.cx/exaLEP
人渣你死左未?
多謝打狗,魚仔,蘋果,時勢等巴打。
喂思狗你套戲上未呀
有呀,係咪要拍?
好難搵到個同你似樣既主角,你自己做返主角得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞