《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
今日玩咩ser都係斷
斷左10幾次 無心機打
玩日本ser 點解d 路人可以伏到咁,玩美國ser 正常咁多
關事咩
可能pc 先係咁
今朝起身玩咗陣美國ser 依家玩日本ser
一個玩好悶 有冇人go
Here
psn?
斷左 連唔返 當我走場 幾次加埋 扣左百幾分 痴線
點解我單排(non-rank) 都打啲人係100-500 lv嘅?
明明我打開1-50lv嘅人架喎
最近又同fd打rk不停輸
依幾日扮offline單排終於上返白金
係因為同fd唔夾定咩?
唔知點解我同街場打表現好過同fd打好多
有無人都係咁
我都係咁 同街場易贏啲 但其實有時啲街場仲廢過fd
街場 單排 隊友正常d ,打起上黎會專心d
你fd廢,講完
講開想問下,我理解既係2800幣係拎晒lv110既所有內容包括1000幣refund, 950幣就淨係得lv1果3個人skin同1個槍skin?
即係950幣果個證都可以拎晒啲內容?
thanks
唔係,950已經有完整既pass,2800只係俾金買多十幾廿個lv,所以950已經ok,每星期都解下任務一定升得爆110lv
我都覺得同街場打會專心啲同打得放啲,唔知點解一同fd打就會成日淆底,驚一野比人秒咗累到隊友,搞到我唔係好敢衝咁前
原來係咁,我真係on9仔
我玩左2季都以為係2800幣先係完整pass, 好彩問一問
主要原因應該係我同fd打無咁專心 智商下降
單排我會不停睇地圖帶路
係我好廢,一開始同佢地打都正正常常,但最近唔係好做到damage,但同街場打又無事
本身都有專登clip低啲片,睇下自己同唔同人打有咩分別,但又唔係好搵到問題嘅徵結咁
你應該都有個大概知問題係邊
係遇敵好快俾人打down?
跟唔上隊友,隊友死哂先到現場?
交戰時唔知敵人係咩位置?
射極都射唔中人?
巴打差唔多全中
呢三個問題都有:
跟唔上隊友,隊友死哂先到現場?
交戰時唔知敵人係咩位置?
射極都射唔中人?
但係同fd打呢幾個問題先特別嚴重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞