《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
點解玩呢隻game都仲有啲人係由頭龜到尾,跳又跳到最遠跳唔到都要跑過去,見到敵人即刻走,玩到好似pubg咁
打排位 一場扣幾十分 正常

街場直跳
隻game其實仲有冇外掛 前幾日仲見到人射得好撚準 我懷疑係外掛
大把琴日睇到條片三隻日本仔頂獵都係外掛黎
平心而論去講 , 真係勁嘅人真係可以做到好準 , 同埋用電競Mouse & Keyboard都會影響到個準繩度(我之前都係用Microsoft Keyboard Basic Set 900同人對射嗰陣時準繩度都唔係好高 , 跟住星期五換咗Logitech G512 Carbon + G604感覺上真係整準好多) .

講明在先 , 真係可以做到好準嘅係少數人 , 你喺街場遇到嗰啲十個有九個都係用外掛 . 呢個我好肯定話畀你知 : 係 .
PC比賽中允許使用手把到底有多智障?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=36072&snA=5457
佢哋話喺pc就唔好用手掣
之前屌ps4用鍵鼠,而家變左屌係pc用手制
ps4 版有冇aim assist?
利申: pc
真係唔知我知你pc呀,又唔係冇同你打過
無睇到user name
打排位 一埸扣24分 好心痛
由頭龜到尾 最後2個圈 睇下執唔執到雞
但係殺多啲人 啲分都喺翻到
如果場場都咁順風順水殺多啲人
依到個個都predator
我諗10場大概3-5場係正常發揮啦 不過睇住-36分鍾開始一定係小心左 但白金d友都cls 都係幾隊跳船打架
白金係要小心啲 想講個個4800跟住亂跳
高風險高回報
Btw 我係新手
今晚隊友 一開波就直跳 害到掉左100分
休息幾日回下運先

申利 金牌
唔識睇船上面剩返幾多人而跳既都好難上分
打街場最慘就係遇到啲同自己步伐唔一致既隊友
係 我成日遇到啲隊友開波即跳 一跳就feel到輸
我而家都卡住左上唔到
最好搵齊fd打 唔係好撚大鑊 無溝通好難夾得好
我自己單排上鑽,最難係白金4,一定要比指示隊友,隻game共同進退 輸都冇話可說,最on9就分開走,如果隊友9沖死左唔好救

唔係要贏得多,係要鬥輸得少,始終囉第一點都要有少少運,但頭3/5有心都龜到入去
我懷疑 絕大部份人係有心搞鳩人
搞埋自己?
白金4真係rank既轉捩點成日尾2個圈都仲有十幾隊
一唔好彩企個個位冇乜掩護位等於等死,有冇巴打ps4一齊升,兩季都卡左係白金4
要金1隊友都好過白金4
白金4 個個放棄人生mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞