《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
1.3KD但係贏唔撚到成日臨尾兩三隊先炒
其實唔打都可以執料用部機慢慢升級
佢係想啲人周圍行多啲會容易撞到人
可能大家興趣差唔多掛
手執轉換者+噴火槍
遇到個devo
我支槍都唔知有冇射多過5粒彈就死左
我諗個過程真係2秒內完左
我明
所以我而家打中遠距離算
今季比我個感覺
好似之前有一季 又係個個渣轉換者咁
Ht巴?
盡量學識唔同人對槍,自保優先,唔死當幫忙
你留返條命,至少可以幫(識玩嘅)隊友提供資訊先
隊友要攻就一齊攻
之後嘅嘢慢慢學純個人見解
今季改勁咗咁多電槍
有時一落地淨係執到把alternator/re45 但對面執到電槍就死硬
但係有冇人覺得比起更新頭兩日 rank少人用咗電槍?(暫時金牌)
可能新槍啲新鮮感過左 我又覺得太難儲彈 所以少用
啲音效bug愈黎愈過份
成日無啦啦有啲tsz tsz聲
以為比人用charged rifle射
有無人一齊玩 招戰友
成日ng排親d隊友都唔撚正常
成人以為有人比火燒到,好似開supply bin開到evo shield 就會滋一聲
玩左幾日真係好似變左新game咁 幾槍就down
汗洛好似勁左好多咁
上季無玩 今季回歸又要練過
想問吓ps4巴打,手掣延遲應該點搞?
是咁的,我個手掣呢幾日開始出輸入延遲嘅狀況,game入面右上冇出現紅色符號,啫係唔係網絡問題
我個setting係手掣插耳機,玩過成年都冇問題
如果入靶場初初係冇lag嘅問題,但開始射咗幾槍就開始lag,連音訊都有延誤
入game對戰仲lag,敵人係喺我眼前一格格咁飛過
我想知係手掣問題,定係主機問題?有冇方法check?
就咁睇你情況似ser/網絡問題
hemlock+三倍鏡
似router問題.........
依家屈到喊
係香港無人玩定個個去哂日本ser ?
而家香港ser 想搵場普通場都load 勁耐
打日本ser 又有d lag , 隊友同敵人成日一郁就窒下窒下

但係香港ser等多陣就會入日本ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞