《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
玩左3個月
solo rank 2次都上到白金4唔識郁咁
有次上到白金3又跌返落黎

雖然我都唔會話自己做得好好, 但有時D隊友真係好奇怪
一係就戰鬥狂, 打緊有第3者黎都唔走
一係就淨係走完全唔打
街場我玩黑妹,唔對路就放煙走
幫隊友放煙走,要上鑽唔係靠贏,係靠輸得少
劣勢唔好理隊友,唔好執隊友屍救
基本你自己每場入到頭5就ok
連登無人玩Fortnite既?
我都覺得正路係咁
但我感情上成日唔想捨棄隊友
仲有真係幾多外掛下
其實EA有冇做野
呢度APEX喎

但慢
有次睇diego打rank
佢死左 睇殺佢個隊玩
原來三個都外掛 一野踢哂
三個唔知鑽石定大師了
有無清想一齊玩 pc廢物一名
上到咁高都仲可以係外掛
真係慢得幾誇張
打rank撞到CR_Cpt_LOG,死左都唔走睇左佢成場,真係好撚勁,最尾低位打高位個圈收緊係佢個隊後面都照贏,把小幫手準到仆街
今日真係打到有啲燥底 , 連續七場都係頭三 , 就係冇一場Champion . 個種冠軍已經喺你面前 , 仲要係十拿九穩嗰陣時你嘅隊友突然間發神經瘋狂射失搞到輸撚咗嗰下真係不得了 .
有D外掛前個季已經係頂尖到而家都仲玩緊添啦
至憎得番3隊 之後隊友手痕去打人
得番2隊 第3隊一定沖出黎
有冇人夜晚打東京ser,packet loss經常出現?
利申:ps4
有,但我先銀牌仔
Flatline + R-99組合都幾好 , Flatline同人哋對槍嗰陣時整個假身側滑即刻轉R99輕鬆搞掂
背包邊有咁多位裝彈..
r99 1x + flatline 2x 係s4 main
獵獸 1x/flatline 1x + r301 2x 係s5 main
301遠射易壓過flatline好多
ys,唔知點解
我睇gracefulfps ttv成日咁配咁配好少見,主流都係用一把輕彈槍配mastiff
想問下PS4玩家,你地用咩MON玩?
東京ser單排白金冇乜機會可以俾路人carry我上分
我已經放棄左 本身都諗住衝下分 有日ea狂比啲on9隊友我
唔係跳空地就落地即死 無左成幾百分
我都東京ser單排白金
ching跳開邊到?我自己玩策略係長跳‘採集’,多數無人每次都跳平台,有槍有甲,打唔贏就惡靈q走,搵隊友掩護,加上佢地形多掩護物
採集我覺得無野執我通常跳最尾個啲位
我麻麻地跳最尾,帶著兩個單排隊友會跑圈跑到傻
跳採集-》去分類or城搵人打架-》打唔贏就跑去空地/打得贏就直接入圈中間佔據有利位置,等完場,順便射吓人收頭

同埋,打rank唔攞第一根本爬唔到分,所以對於我呢d廢j,單排打rank要訣,就係等配對到一個好隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞