《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
pc壞處真係依個
但Diego好似又出咗條片澄清?
TSM贏咗GLL
學下人地fornite啦
打中唔扣血而家係咪仲未fix好
個人感覺東京ser最正常,少外掛,啲人好似勁啲,同埋日本仔好好禮貌成日讓裝
玩PS4吧 我見條片 原來手制有內置自動描

https://www.youtube.com/watch?v=bEo6cOnB9dE
日本仔打法龜到喊
係打rank龜啲姐,ng都ok,所以我唔鍾意睇日本仔啲stream,好鬼悶
NG都龜到喊阿 之前一路打開台/星加玻
有次轉日服連續玩幾埸, 佢地聽到槍聲遠少少 好似完全無意慾去打咁
定係可能我打慣 聽到槍聲 就去搵源頭,但起碼台服同星加都會好配合 嘗試去打
有冇pc呢排連日本ser好lag
lag到係空中左閃右閃咁
ps4 唔係喎通常5分鐘得返10~13隊再過5分鐘得返5~6隊
有喎清
rank個個都保守到喊,贏一場第一 淨係狗輸3場
超慢動作
有冇人用win10??
每次我一開game,
左上角就彈左英字,即係輸入法果個正方形仔
搞到玩唔到,有冇巴打字係咁?
左上角有英字點解玩唔到? 我都有時有英字 冇呢個問題
係有時預設左中文要轉返英文 同打打下會彈個剪貼既alert msg之外都冇咩影響
屌 apex係咪藍game黎 遊戲id叫killallhk黑警都俾人封帳 on9
應該係畀人report得多至會BAM , 我另外一個一齊玩嘅friend改名叫做武漢肺炎玩咗兩個禮拜都已經畀人BAM (定suspended唔記得咗lu)
岩呀 扔左個手制佢啦
Mnk average玩家唔會比手制玩家勁
利申 手制玩pc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞