《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
不過以宜家量嚟講energy ammo邊夠掃

理想啲可以廢咗prowler

鳩估prowler入空投金

換devotion

pk換eva 8
Devoltion 同 peacemaker兩把都係繼續空投啦,一旐番出黎又累事
改極都唔平衡overpower既槍隊入空投就啱架啦
Lstar可以考慮加番個配件等佢多啲人用
(子彈大啲/過熱時間長啲)
Havoc睇下會唔會修正番少少個recoil,
而家大到無人會用,上次削得太勁
Eva黎緊有機會削,
雙肥拎住呢把同你硬打又係煩
P90有機會減dmg,平行加recoil
respawn twitter講過pk同massitf唔會再咁loop空投
Devoltion nerf攻同recoil嘅問題唔大呀 又無hop up
L star宜家定位同p2020一樣
Havoc無人用唔係因為佢太廢
宜係輕重兩彈太dominate,唔可能放棄嚟換把energy ammo槍,volt改善到依個問題,如果再抆走一把light/heavy 槍更好
prowler太依賴hop up (brust太難習慣),掉佢入airdrop gold可以順便 抆走select fire,havoc變自帶效果變相少buff(同時返pk 提高返choke 嘅量)
Lstar 中前段其實好勁,落地有佢我一定執佢好過執0配r99 , 好多時落地用佢一打幾

而家外國仲興玩雙Lstar , 可以全程唔洗入彈,過熱就換另一把又掃過

當然中後期齊配件就r99/powler 會勁d
一開波落地打 真係Lstar最高勝算,又有60彈

不過之後都係扔
仲以為新角轉玩狙 開心左下
假身側滑姐係點?
prowler唔知有冇記錯 burst mode係射快d
佢應該係講成個人冼過去再射
我平時玩99都係咁 跑過去埋身再冼佢左/右邊
你冼埋去個陣 右菇要扭定敵人方向 可以邊射邊冼
想穩定啲就冼完再射
明白了
都咁樣比人屈過 我即刻變標靶
子彈比佢避哂
啲日本狗戇撚鳩 , 有隻戇鳩日本狗隊友就快畀人射低嗰陣時我衝出嚟幫佢手先唔使死 , 但係竟然淨係識得走老唔幫我打埋淨返低嗰一個對方嘅隊友 , 最後我就畀人咁就圍撚死咗 , 嗰兩隻日本狗完全冇諗過返嚟攞badge . 屌撚完兩隻日本狗之後索性離場 , 就算要扣48分都係咁話 . 成班垃圾賤種日本狗淨係識得偷雞 , 幫手又唔識 . 畀人圍嗰陣時唔識得去互相cover , 有時第一個走先 , 我屌撚死班日本賤種狗啦仆街 .
亞服鑽石仲咁on9?
扮明佢兩個fd底
唔好對街人有幻想
新角色把聲一聽就知係Overwatch嗰個 好深刻
好撚嘢垃圾日本狗鳩跳 , 3場咁就-128
大把支那仔日服
Burst mode 全中係好恐怖
Dps亦都高啲
只係連射有高容錯率
齊件既話我覺得full auto勁D,但未有紫擴紫托我會用burst mode
片尾嗰阿叔會唔會係再下隻新英???
新活動支噴火槍係做咩
拎個配件 可以加快reload同彈夾數
點都似係個面具人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞