《APEX LEGENGS》討論區 #15

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
我上次第一次打rk
沖到白金4就放棄
嗰陣個個華森加毒佬 好悶
打十場NG仲好過打一場Rank , 你要遇到正常嘅隊友大多數都淨係會出現喺NG , rank嗰啲打十次有八次都係爭住去死 , 遇到即跳已經打定輸數
有冇ps4撚
啱啱升返上白金 唔知完季前有冇機會上白金1 真係難打左好多 d外掛由1個變左1隊
ng 真係純殺人,但冇咩癮 見好多4000鎚 20殺果d去到打rank白金4止步
屌s2買左
玩咁耐都好少見人有,依家
舊個個場都好啲 新個個場 入圈成日得返啲好窄既山路或者隧道運氣差少少成日趕入圈就俾人camp死
APEX 我前前後後 安裝左5次 打到金牌封GAME
等陣安裝 HyperScape 玩
pc ps4 都有 aim assist, pc用手制會準過ps4好多
事實係職業玩家用keyboard 同controller 一樣咁勁

不過casual playerbase 黎講用keyboard 係有優勢 因為大部分人都習慣左用mouse 咁解
APEX一條友排係咪會排唔到人排左十分鍾都無人玩 新手問
有AIM ASSIST 的確可以同MOUSE差唔多
不過APEX手制好多特殊技巧好難用/用唔到
你排咩ser同玩二排定三排
澳洲 轉左vpn去反香港果然快好多
用vpn玩有用架?
睇完占皮條片
誇平台係有滑鼠就會配去pc場
家用機玩家講到滑鼠加ass assist 咁勁
我都想打下睇下有幾勁
唔關事,console用鍵鼠係加個adapter去模擬手掣,所以console唔會配去pc場
純粹係為左排隊快啲 個ping數都係高
冇朋友巴打 可以玩HyperScape 幾好玩
有單人模式食雞 埸埸拎第2名
好玩?
好玩
無記錯係會BAN,
好似要用某幾款指定型號
就唔會當手掣有aim assist

pS:我都係聽人講
好肯定用converter唔會ban
用過兩個牌子,根本捉唔到,尤其佢個原理係模擬緊原裝controller去呃部console。
我諗真係無邊間廠會有魄力掉資源去捉呢樣嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞