[Switch/PS4][P5S] 女神異聞錄 Persona 5 Scramble 討論區[21]

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
全屬99好快咋wo
就係力魔速耐運全99既persona
火木雷核嗰啲,全部屬性各整一隻勁嘅p,其實唔一定數值99先白金到,不過相對上入2周目刷band經會辛苦好多咁解
我a+b=c c+a=b咁由細loop到全屬99齊技p用咗4個鐘同4千萬先得,禁到有啲攰
4千萬
邊洗咁多錢同時間
基本上等合成事故個隻勁既合已經全99
有少少唔明,其實係咪用a+b =c c+a=b 不斷loop, 直至引發事故random出齊所有屬性最強p+全能力99? 需時咪超級耐?

宜家Level 80唔知幾時入risky好
我覺得起碼上到90升隻愛麗絲拎左魔術素養再合返落去先迴圈合成
謝謝,Queen果然係軍師
另一個問題係打乜升level 最快?暫時用緊joker同Sophie 打緊仙台剛魔,連來回路程4分鐘一場11000exp
愛麗絲招技係咪無得秒上面有血條嗰啲boss?
打Risky一開始第一隻Boss放咗幾次都秒唔到 比佢一下撞死咗
你打左死神未?
打左死神我會較easy然後打仙台強敵+極boss
然後打札幌極boss
佢會跌機率讓招式不需要消耗HP或SP飾品
雖然話低機率但打risky你都係技能連發 機率其實都唔低
小boss可以秒
教學關boss雙角獸唔肯定 我用thor spam 真理之雷過
淨係合咗義經同愛麗絲就入咗risky
點知一開波就比隻雙角獸送返出嚟
我淨係得2經就risky 一開始隻雙角打左成個字
目錄應該有架
目錄得問號
夠lv應該可以 好似75
我刷到76 個四隻有齊 但係都未合到
你果4隻要夠lv先得 目錄有得睇
我一週目 合成最高得66lv阿巴頓比我揀
你果4隻65lv未 我啱先睇返
都滿65以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞