[Switch/PS4][P5S] 女神異聞錄 Persona 5 Scramble 討論區[21]

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於爆機 唔錯唔錯
通埋二周目主線岩岩好升滿band 白金埋
我唔敢諗無愛麗絲仲要捽幾耐
隻game normal難道計
打卒仔都叫有d爽快感
但打boss就變左開技食水開技
都唔知自己打緊咩隻boss就死左
真係好想知開發組係想人點打隻game
當RPG玩會好d, 當無雙玩就錯晒
或者我講少左野令你誤會左其實我要戴果個咩崇光白水晶 , 可以一定機率唔扣so/hp我大冰河完三之後瘋狂8艘 唔駛蓄力 同埋你隻義經一定要有倒地同超絕技巧 冇曬血就狂食hp藥再loop 咁當然 就算佢出剛魔我都係咁打
瘋狂念動技打佢食藥完
沖繩個監獄玩到屌出聲
兩個死人勾、黑到睇唔到路、啲陰影玩隱身之後隊你後欄、打王之前個 save point 老蓮咁遠
啱啱打到第二個監獄隻boss
易過第一個勁多
用祐介一個人就屈死咗佢
祐介好型
玩完隻P5S 後覺得, 雖然好唔捨得呢班角色, 但P5 呢個故事似乎都差唔多會完, 頂多都係出猛將傳
忽然又諗起, 之前睇台灣網講過, Altus 登記過網域仲有
P5B
P5M

唔知仲會唔會有P5 新GAME 出 ?
爆咗隻P5S 真係好空虛, 返工都要聽 P5S OST
斷估其中一個會係波子機街機
之前聽過話P5S之後仲有續集, 故事會發生係聖誕左右
不過我覺得P5S似係試水溫, 同之前P4U一樣會再出一集, 加返P3/4既角色落去...

鬼太郎/哈姆子仲要掛係城門上幾耐.....
2個學姐上哂大學邊度咁得閒
讀大學先得閒
咁。。。聖誕最忙應該係芳澤霞
一陣出P5SR,同你講佢去左比賽
(雖然P5R聖誕佢著和服同JOKER"見家長")

大學先係人生最得閒既時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞