[Switch/PS4][P5S] 女神異聞錄 Persona 5 Scramble 討論區[21]

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
會唔會有消息幾時出P6 ?
利申:好鐘意P4, 對P5無感
路西法我只係用黎玩hacking
眠特化用邊隻p你like要既技主要要有 靈魂竊取 眠機率up 異常up 搖籃曲 其他招隨意
唔係死神係主線Boss 死神可以凍結佢打Technical
竟然對p5 無感 點解呢
明 路西法冇吸收卡好似感覺唔算好強
hacking用愛麗斯即死得唔得
我自己都唔係好清楚,可能係因為畫面太潮,我對眼好攰 

過左京都應該幾多lv
我見人打Risky死神用全吸收路西法黎防屬性攻擊+回sp
可以但有d怪有呪耐/吸/無 建議用路西法穩陣d risky既雙葉畀怪打幾下死好麻煩
隻game好難玩
打人都無dam 係咪要去買裝備
但吸屬好似要risky打極boss先出到
渋谷係地獄
捱過左之後會好啲。但係明顯 game balance 係有問題。
前期趕客咁難,中段有少少太易,後段突然又難到仆街。
但極boss好似都係破關risky先開到
有少少雞先定蛋先嘅感覺
所以我而家仲砌緊各屬打手
其實係咪只要剋屬
入到場打boss狂開sp技已經得?
係呀要白金既話打埋risky個主線boss都差唔多升爆band打多幾個支線boss就岩岩好
剋屬+Technical打就更加痛基本上d boss都還唔到手所以會好悶
卡咗係見到秘寶之後返學校嗰度
明 不過想問下入risky前
有咩道具同幾多錢要準備
請問點解明明有隻persona已經全99
但用佢合出嚟persona數值點解好低
想問下啲exp點計法

戰鬥結算個數同實際加差好遠

係咪成隊攤分?多啲p會唔會又分薄
用錯不推文
想問下chock到d P全99 跟住要點
升到90同8屬都有一隻就走左入risky 捱過左教學關都唔係話太難 係用多左sp藥同有次比脆皮雙葉陰左
你老尾係度chock p值chock左三個鐘d最高lv果幾隻P都好難全99我成五千萬p都可以刷曬係咩料
其實開risky 係咪要每隻屬性都要全99先得
冇話一定要全99
不過數據愈高愈易玩啫
利申全p99齊技
其實只要你當係p5玩唔好當係無雙玩就好易
每次有save點就save揀返岩屬隊友c3轟弱點
每次出監獄都買食材整咖哩 打大怪/boss就無腦開技轟
玩p5都唔會靠普攻戰鬥架啦
p5s叫將普攻整得有意義左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞