[Switch/PS4][P5S] 女神異聞錄 Persona 5 Scramble 討論區[21]

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
p5少有既jrpg game 係鬼佬有話題

相反等於skyrim魔戒級世界觀,但亞洲人give the shit
話說SMT 5係咪繼續冇消息
俾平民遊戲工作室彈到一文不值咁
https://www.youtube.com/watch?v=gz7-Q8QNAFc
札幌、沖繩同京都叫做輕鬆少少,哇屌大阪突然間難咁多。
痴線啲卒硬撚到
係唔係想要大神dlc
用藥多咗好多
二周好鬼難玩
一周儲落嘅資源燒得勁快
明明之前身上面長期百幾萬係上
依家升p升到變窮撚
仲要畀啲怪撳住黎打
畀佢掂到一下就收皮
突然由無雙變咗ds
好撚痛苦呀
大神真係無腦
真言可以由頭開到尾
但係我最想要嘅係撒旦呀
點解p5s冇鬼咗
who cares
都係嗰句
隻game的確有缺點
佢要搵嘢黎彈就點都有嘅
但係作為fans向game,大部份玩家都係睇優點多啫

正常想解晒支主線起馬要打三次
作為arpg persona game黎講,佢非常優秀

對得起佢fami個分
當水飲啦直頭。
捱唔到下個 checkpoint ,啲食材買到窮
終於爆機 特登玩hard拖長都係得58hr好唔捨得
成日用fox禁3角change變左原地反擊比怪down好on9
同埋追擊變爬野斷左攻勢
哩d細節位真係幾破壞體驗 希望有猛將傳玩芳澤
同改善下d判斷缺陷
非常優秀就最太大,不過唔算差嘅
個底打得好,再改善吓其實真係可以法展得更好
跳舞都齊咁多代,希望3,4都出吓ARPG
俾平民遊戲工作室彈到一文不值咁

https://www.youtube.com/watch?v=gz7-Q8QNAFc
都係嗰句
隻game的確有缺點
佢要搵嘢黎彈就點都有嘅
但係作為fans向game,大部份玩家都係睇優點多啫
作為arpg persona game黎講,佢非常優秀

對得起佢fami個分
非常優秀就太大,不過唔算差嘅
個底打得好,再改善吓其實真係可以展得更好
跳舞都齊咁多代,希望3,4都出吓ARPG

自膠
係咪冇血冇sp出去再入返黎就得
係呀
帶啱人帶夠 SP 藥打 boss 真係可以打到佢出唔到招
後期:
力之積蓄要幾耐先整到全99 整左陣已經覺得好悶...
後期劇情:
想請問今集係咪冇撒旦用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞