【連登 商業電台 光明頂 討論區(十九)】

5001 回覆
26 Like 2 Dislike
人格分裂
啲藍絲成日話學校老師洗學生腦
但係就算換哂啲老師同教材做紅色老師同教材
啲學生都可以上Google YouTube Facebook同Wikipedia睇到真相喎
上堂講一套
返屋企講另一套
網上又係另一套
好似係咁
主席有網絡長城
精神分裂
網上世界就做小粉紅, 現實世界就媚外
一拎咗居英權同離開香港即cut永久性居民身份有冇可能
係咪就嚟會宣佈唔放棄bno既就違反國安法
反美係工作,留美係生活
巴打去左邊個時空
鮑蛇?
國泰你講香港加油炒你,facebook言論炒你,之後搞教師學生公務員,你認為會停手唔繼續搞曬全香港咩,我話比你聽黃店死撚硬,今日笑公務員要表忠低死,他日燒到埋你度就輪到你表忠,一係妥協表忠一齊做衰嘢
一係就反佢,佢就會對付你,將你既抗爭成本無限增加,
一般平民付唔起咁高既抗爭成本,一係會離開香港,
一係會妥協表忠一齊做衰嘢
咁關景鴻一定會俾共產黨拉去打靶
巴打去左平衡時空 今晚無鮑蛇WO
咁你最好o係共產黨用政府database搵出你移民前走o左先, 唔係佢基本上撳個掣你跟本o係機場出唔到境.
群眾

請問群眾是否即中国人民
定係 共產黨員 先係
其實你睇大陸你就知會點,駛咩講咁多
篤灰新時代
之前有巴打提過:

今日你肯跪,保到命,以為日後冇事;
點知第二日你照跪,佢話你呢個姿勢唔啱;
你再照跟佢改以為冇事,點知佢又話你需然跪啱,但你個樣唔夠感情........
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞