【連登 商業電台 光明頂 討論區(十九)】

5001 回覆
26 Like 2 Dislike
又笠頂高帽畀馮同學
唔怪得 19 好似仲 enjoy 扮聲
唔怪之得
近排都不經不覺
唔係好留心聽
不如講返國際野算啦
苦中作樂
係囉
鞭吓左膠都好
不嬲都係求期做條法出嚟之後按佢嗰一刻需要選擇性封執法任佢up架啦,
明明一句講曬,係都要講咁多集,浪費時間曬9氣,
希望儲埋一次過聽日開始講返國際局勢,放低咗好耐
認真
我日日聽晴朗都聽得多黨安法呀
嚟到光明頂仲聽你講法治死未
我返聽早晨全餐都已經可以用一、兩節時間就完事。最主要問題係條例係佢哋強加,背景冇任何討論立法程序,一定過。咁仲浪費時間去討論?

最緊要唔好縮,預咗會好痛,咪等睇立大功嘅人,大家有乜下場
離右派50米遠
推翻唔公平既法律西方國家大把例子啦
其實本土派幾年前已經講緊基本法係垃圾
只係班泛民同大狀今時今日仲攬住佢當金科玉律
你唔係諗住香港套法治仲有得守呀?
鳩藤華 食兩家 都古惑啦
https://www.thestandnews.com/china/%E8%A7%A3%E5%89%96%E9%82%AA%E6%83%A1%E7%9A%84%E5%A4%A7%E4%B8%AD%E8%8F%AF%E4%B8%BB%E7%BE%A9-%E4%B8%8A/
9錢推介,今日必讀:

最中肯精闢屌爆近百年《愛支病》成因,另尾段附一典型如太后細良之愛支絕症者鳩兜回應!!!

講真正史實叫抄???
1+1=2定0x乜=0係你發明???

你識分應用同論述先係我9錢面前賣文章啦仆街!!!
原來咁就叫"抄",你條文盲實情寫過論文未???定根本小學雞中學鴨??!!
我就LSC拔尖入CU,最高得個MBA而已,點懶都有交過吓論文嘅..

當然,邊有你吹你讀到歷屎科咁撚把炮學系呢!!!

不過咪又乘機玩5毛飄移,乜我quote嘅係"論文"黎架???其實你吹水都Google吓點先叫"大學論文"囉文盲!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞